Twente - Fenerbahçe maçı öncesinde büyük kavga: Ortalık karıştı! Yaralılar var

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Twente ile oynayacağı maç öncesinde iki takımın taraftarları arasında kavga çıktı. İki grup arasında yaşanan olaylarda sandalyeler havada uçuştu. Detaylar haberimizde...

Twente - Fenerbahçe maçı öncesinde büyük kavga: Ortalık karıştı! Yaralılar var

Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin Twente ile karşılaşacağı maçtan önce Hollanda'da iki takım taraftarları arasında kavga yaşandı. İşte detaylar... 

Haberin Devamı
Twente ve Fenerbahçe taraftarları karşı karşıya geldi

Taraftarlar şehir merkezinde toplandı

Fenerbahçeli taraftarlar, müsabaka öncesinde şehir merkezinde toplandı ve o sırada Twente taraftarları Sarı-Lacivertli taraftarlara yönelik tepki gösterdi ve provokatif hareketlerde bulundu. 

Twenteli taraftarların zaman zaman provokatif hareketleri oldu. Fenerbahçeli taraftarların büyük kısmı, yöneltilenlere başlarda karşılık vermese de sonradan ortalık karıştı. 

Sandalyeler havada uçuştu

İki takımın taraftarları arasında bir anda kavga çıktı ve oldukça gerilim dolu anlar yaşandı. Twente taraftarları sağlı sollu bir şekilde Fenerbahçeli taraftarlara saldırdı. İki grup, birbirlerine sandalyeler attı. 

Polis araya girdi

Ardından Hollanda polisi, iki takımın taraftarların arasında girdi ve barikat çekti. Çıkan arbede anında iki takım taraftarları arasında çıkan olayların ardından bazı yaralanmalar yaşandı. Polis, iki taraftar grubunun arasına girip şimdilik kavgaya son verdi. 


YORUM YAZ