Talisca'dan Fenerbahçe iddialarına cevap gibi paylaşım! Aziz Yıldırım'a gönderme

Fenerbahçe yeni başkanını seçmek için kongreye giderken Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasında büyük bir yarış var. İki isim de art arda yaptıkları açıklamalarla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. En son Aziz Yıldırım, yıldız futbolcularla ilgili konuştu ve özellikle Talisca'nın Fenerbahçe'ye gelmek istediğini vurguladı. Bu açıklamanın ardından Brezilyalı yıldızdan Yıldırım'ın açıklamasına yanıt gibi bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Talisca'dan Fenerbahçe iddialarına cevap gibi paylaşım! Aziz Yıldırım'a gönderme

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım, Talisca'nın Fenerbahçe'ye gelmek istediğini açıkladıktan sonra Brezilyalı yıldız, cevap gibi bir paylaşımda bulundu. Detaylara göz atalım...

Haberin Devamı

TALISCA İÇİN KOLLAR SIVANMIŞTI

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Talisca için önümüzdeki günlerde hareketli saatlerin yaşanması bekleniyordu. Brezilyalı yıldız için Suudi Arabistan’da hem kulüp hem de oyuncu ile temasların başladığı aktarılmıştı.

Al-Nassr forması giyen 30 yaşındaki 10 numaranın 2026’ya kadar sözleşmesi bulunuyor. Talisca, 2016-18 yılları arasında kiralık olarak Beşiktaş forması giymişti. Sambacı’nın adı daha sonra da sık sık Türk kulüpleri ile anıldı ancak bir sonuç çıkmamıştı.

Taliscadan Fenerbahçe iddialarına cevap gibi paylaşım Aziz Yıldırıma gönderme

TRANSFERDE KARARLI 

Aziz Yıldırım’ın bu transferde kararlı olduğu belirtildi. Yıldırım ve ekibinin hedefi Mourinho gibi en az 2 yıldız oyuncuyu da önümüzdeki hafta kongreden hemen önce İstanbul’a getirip gövde gösterisi yapmak istiyordu. 

Haberin Devamı
Anderson Talisca fırtınası dinmiyor! 2 gol birden attı...

'TALISCA GELMEK İSTİYOR'

Aziz Yıldırım: "Ben söyledim, gittiler. Ben seçileceğim ve benim dediğim adam burada olacak. Mourinho, Lukaku'yu istiyor. Dybala var. Talisca gelmek istiyor. Bir de Sörloth var. Bu oyunculardan 1-2 tanesini halletsinler, ondan sonrasına biz gelince bakarız" ifadelerini kullanmıştı.

Taliscadan Fenerbahçe iddialarına cevap gibi paylaşım Aziz Yıldırıma gönderme

TALISCA'DAN SÜRPRİZ PAYLAŞIM!

Aziz Yıldırım'ın açıklamalarının ardından Talisca'dan flaş bir paylaşım geldi. Brezilyalı yıldız, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderisinde, "Sonuna kadar seninle Al-Nassr 💛💙" ifadelerini kullandı. Bu paylaşımın ardından Brezilyalı yıldızın Fenerbahçe'ye transfer olacağına dair iddialara cevap verdiği vurgulandı. Brezilyalı yıldızın yaptığı bu paylaşım, Aziz Yıldırım'a gönderme olarak değerlendirildi. 

 

Taliscadan Fenerbahçe iddialarına cevap gibi paylaşım Aziz Yıldırıma gönderme

SEZON PERFORMANSI!

Bu sezon yaşadığı sakatlık sebebiyle yalnızca 25 maçta forma giyen Anderson Talisca, takımına 25 gol 4 asistlik fayda sağladı.

 

YORUM YAZ