Süper Lig ekibinden Serdar Aziz için transfer açıklaması: Çok değerli bir oyuncu ama...

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'den ayrılan Serdar Aziz hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. Süper Lig ekibi, tecrübeli futbolcu için dikkat çeken bir transfer açıklaması yaptı.

Süper Lig ekibinden Serdar Aziz için transfer açıklaması: Çok değerli bir oyuncu ama...

Fenerbahçe'nin gelecek sezon için kadro yapılanmasında bulunamayan ve takımdan ayrılan Serdar Aziz hakkında transfer gelişmesi yaşandı. Süper Lig ekibi, tecrübeli futbolcu için bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

F.BAHÇE RESMEN AÇIKLADI

Fenerbahçe Kulübü, yaptığı açıklamada Serdar Aziz'in Jose Mourinho ile görüşerek Avusturya kampından ayrıldığı belirtilmişti. Sarı-lacivertli takımdan yapılan açıklamada, "2018-2019 sezonundan itibaren formamızı giyen Serdar Aziz, Teknik Direktörümüz Jose Mourinho ile görüşerek kamptan ayrılmıştır. Futbolcuya transfer görüşmeleri için izin verilmiştir. Oyuncunun takımımızın yeni sezon planlamasında yer almayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız" denilmişti.

Süper Lig ekibinden Serdar Aziz için transfer açıklaması: Çok değerli bir oyuncu ama...

KARNESİ

Serdar Aziz, kariyeri boyunca toplam 357 maça çıktı. Tecrübeli futbolcu söz konusu müsabakalarda 27 gol ve 15 asistlik performans sergiledi.

RİZESPOR'DAN SERDAR AZİZ AÇIKLAMASI

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Serdar Aziz hakkında bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

'GÜNDEME GELMEDİ'

Hasan Yavuz Bakır, Fenerbahçe'den ayrılan Serdar Aziz'in Çaykur Rizespor'la anlaştığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Serdar Aziz çok değerli bir oyuncu; ama gündemimizde yok. Biz zaten stoper mevkiisinde yeterince oyuncuya sahibiz. Dolayısıyla Serdar Aziz'in transferi gündeme gelmedi. Şu anda böyle bir transferi düşünmüyoruz" şeklinde konuştu.

Süper Lig ekibinden Serdar Aziz için transfer açıklaması: Çok değerli bir oyuncu ama...

EMİRHAN TOPÇU SÖZLERİ

Radyospor'a konuşan Bakır, takımın yıldız ismi Emirhan Topçu hakkında, "Emirhan için Beşiktaş'tan teklif alıp almadığımız konusu bize son günlerde çok sık soruluyor. Hayır, Beşiktaş'tan bize gelen bir teklif yok. Las Palmas'la dün bir görüşmemiz oldu ve şu an itibarıyla kesin bir karara varmış değiliz. Las Palmas'la olan görüşme kapandı da diyemeyiz, anlaşma ile sonuçlandı da diyemeyiz. Onlar tekliflerini iletti, biz de beklentimizi söyledik. Biri İspanya'dan diğeri de İtalya'dan 2 kulüp daha Emirhan'ı istiyor. Emirhan altyapımızdan yetişti ve takım kaptanımız oldu. Bizim için çok önemli, onun değerini herhangi bir parasal ölçüye bağlayamayız. Tamamen onun başarısı adına hareket ediyoruz'' dedi.

'KADROMUZA 4-5 OYUNCU DAHA KATACAĞIZ'

Lige hazır başlayacaklarına inandığını belirten Bakır, ''Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Kadromuza 4-5 oyuncu daha katacağız. Rizespor'u bu sezon daha güçlü hâle getireceğiz. Hem ligde hem kupada iddialıyız. Yurtdışı kamp çalışmaları devam ediyor. Yeni transferlerimiz takıma çok çabuk adapte oldu. Takımı büyük ölçüde koruduk. Ali Sowe ve Papanikolau takımla birlikte çalışyor. Bu sezon herkes daha güçlü bir Rizespor izleyecek'' dedi.

YORUM YAZ