SON DAKİKA: Fenerbahçe'den Benzema bombası! Ali Koç, görüşme gerçekleştirdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Seçimliği Olağan Genel Kurul'a günler kala bombayı patlattı. Başkan Koç'un, dünyaca ünlü golcü Karim Benzema ile görüştüğü iddia edildi. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Fenerbahçe'den Benzema bombası! Ali Koç, görüşme gerçekleştirdi

Trendyol Süper Lig'in son haftasında evinde İstanbulspor'u 6-0 mağlup eden Fenerbahçe, Galatasaray'ın Konyaspor karşısında kazanmasının ardından şampiyonluğu elde edemedi. Sarı-lacivertli kulüp, ligin tamamlanmasının ardından yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için hızla harekete geçerken ortaya çarpıcı bir iddia atıldı.

Haberin Devamı

ANCELOTTİ: 'ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ'NDE...'

ALİ KOÇ, KARİM BENZEMA İLE GÖRÜŞTÜ

Habertürk'te yer alan habere göre Fenerbahçe'de Edin Dzeko ile yollar ayrılacak. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'un, Yunanistan'ın Samas adasında Karim Benzema ile görüştüğü bildirildi. Fenerbahçe'nin, yıldız golcü ile ilk teması kurduğu gelen bilgiler arasında.

SON DAKİKA: Fenerbahçeden Benzema bombası Ali Koç, görüşme gerçekleştirdi

200 MİLYON EURO KAZANIYOR

Suudi Pro Lig kulübü Al-Ittihad'da forma giyen Karim Benzema, yıllık 200 milyon euro kazanıyor. Suudi Arabistan'dan ayrılmak isteyen yıldız futbolcunun, kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Real Madrid'in eski yıldızının, Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 15 milyon euro.

YORUM YAZ