SON DAKİKA! Fenerbahçe'de ayrılık: Beklenen oldu

Transferler için yoğun görüşme içerisinde olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği başarılı oyuncu ile yollar ayrıldı. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Fenerbahçe'de ayrılık: Beklenen oldu

Süper Lig'de ilk iki haftada dört puan toplayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Sarı - lacivertlilerde takıma katılacak isimlerin olacağı gibi ayrılacak isimler de olacak.

Haberin Devamı

FERDİ GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Fenerbahçe'de son yılların en iyi ismi olarak gösterilen Ferdi Kadıoğlu, sarı - lacivertlilere veda etmenin eşiğinde. Yıldız oyuncu için İngiltere Premier Lig ekibi Brighton devrede ve transferin kısa sürede neticelenmesi bekleniyor.

"TRANSFER REKORUNU KIRIYORUZ"

FENERBAHÇE'DE AYRILIK

Fenerbahçe'de orta alana yıldız bir isim transfer etmek için görüşmeler sürerken aynı bögleden bir ayrılık yaşandı. Eylül 2021'de Portekiz ekibi Estoril'den 1.50 milyon Euro'ya transfer edilen Miguel Crespo ile yollar ayrıldı.

Sarı - lacivertlilerden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "2021-2022 sezonundan itibaren formamızı giyen oyuncumuz Miguel Crespo, Başakşehir Futbol Kulübü’ne transfer olmuştur. Bugüne kadar formamız altında verdiği emekler için kendisine teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz."

Haberin Devamı

İŞTE YENİ TAKIMI

Başarılı orta alan oyuncusunun Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra bir diğer İstanbul temsilcisi Başakşehir FK'ya imza attı. İstanbul ekibi 27 yaşındaki oyuncuyla üç yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

YORUM YAZ