SON DAKİKA! Fenerbahçe transferi resmen açıkladı!

Fenerbahçe, Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'un başarılı futbolcusu Oğuz Aydın'ı transfer ettiğini resmen açıkladı.

Fenerbahçe, Alanyaspor'dan Oğuz Aydın'ı kadrosuna kattığını resmen açıklarken oyuncunun İstanbul'a geleceğinin bilgisini verdi. 

Haberin Devamı

Fenerbahçe resmen açıkladı:

Transfer Bilgilendirme

Kulübümüzün, kendisi ve Corendon Alanyaspor ile prensip anlaşmasına vardığı Oğuz Aydın, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bu akşam İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

'Çok mutluyum' 

Fenerbahçe'nin yeni transferi Oğuz Aydın, İstanbul'a gelir gelmez ilk açıklamasını da yaptı.

Oğuz, "Çok Mutluyum. Söyleyeceklerim bu kadar" diyerek transferden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

SEZON PERFORMANSI

Geçen sezon Alanyaspor forması ile toplamda 38 maçta forma giyen Oğuz Aydın, 13 gol atarken takımına 8 asistlik katkı sundu. 

SON DAKİKA Fenerbahçe transferi resmen açıkladı

Bucaspor'dan geldi

Hücum hattında; sağ kanat, sol kanat ve santrfor hatlarında forma giyebilme özelliği bulunan çok yönlü futbolcu, Alanyaspor’a 3 yıl önce Bucaspor’dan 238 bin Euro karşılığında transfer edilmişti.

Haberin Devamı

SON DAKİKA Fenerbahçe transferi resmen açıkladı

Hollanda doğumlu olan kanat oyuncusu, altyapıda AZ Alkmaar forması giyerken sonrasında Buca altyapısına geçerek Türkiye'ye adım attı. Buca sonrasında 2021- 22 sezonu başında 218 bin Euro bonservis bedeli ile Alanyaspor'a transfer olan 23 yaşındaki futbolcu, geride bıraktığımız sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üstünde toplamıştı.  

A Milli Takım havuzunda

A Milli Takım’ın oyuncu havuzunda da yer alan genç oyuncu, Hollanda Ligi AZ Alkmaar’ın alt yapısında futbola başlamıştı.

Alanyaspor'dan teşekkür

Futbolcumuz Oğuz Aydın’ın Fenerbahçe’ye transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Kulübümüze katkılarından dolayı Oğuz Aydın’a teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

YORUM YAZ