SON DAKİKA: Fenerbahçe, Mourinho'nun maaşını açıkladı! KAP'a bildirildi...

Fenerbahçe, Teknik Direktör Jose Mourinho ile iki yıllık sözleşme imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Sarı-lacivertli kulüp, dünyaca ünlü Portekizli teknik adamın ekibiyle birlikte alacağı maaşı da duyurdu. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Fenerbahçe, Mourinho'nun maaşını açıkladı! KAP'a bildirildi...

Fenerbahçe, Teknik Direktör Jose Mourinho ile iki yıllık sözleşme imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Jose Mourinho, Wembley'de Borussia Dortmund ile Real Madrid arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi final maçının ardından 2 Haziran'da Türkiye'ye gelmişti. Öğle saatlerinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapan Portekizli teknik adam, daha sonra otelde birkaç saat dinlendikten sonra Ülker Stadyumu'na geçmişti. Mourinho, burada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile taraftarın karşısına çıktı ve sözleşmeyi imzaladı.

Haberin Devamı

SON DAKİKA: Fenerbahçe, Mourinhonun maaşını açıkladı KAPa bildirildi...

'SİZE SÖZ VERİYORUM'

Jose Mourinho, kendisine düzenlenen imza töreninde konuşma yaparak Fenerbahçe taraftarına mesaj verdi. Sarı-lacivertli kulübe aidiyet hissettiğini vurgulayan Portekizli teknik adam, "Öncelikle sevginizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerden aldığım his şu ki; adım Fenerbahçe ile geçtiğinden bugüne göstermiş olduğunuz sevgiyi derinden hissettim. Normalde bir teknik adam elde ettiği zaferden sonra bu büyük sevgiyi görür ama bunun hemen başında, öncesinde bu sevgiyi hissedebiliyorum sizden. Bu aynı zamanda bana büyük bir sorumluluk veriyor. Sizlere söz veriyorum ki şu andan itibaren ben de sizin ailenize aitim. Bu forma tıpkı bir derim, bir kemiğim gibi. Futbol sizler ve bizler için bir tutkudur ve öyle zannediyorum ki, bu tutkuyu hissedebileceğimiz en iyi yerlerden bir tanesindeyim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İŞTE MOURİNHO'NUN MAAŞI

Fenerbahçe'nin KAP'a bildirdiği açıklamada, "Şirketimiz, 2024-2025 ve 2025-2026 futbol sezonları Futbol A takım teknik direktörlük görevi için Sayın Jose Mario Dos Santos Mourinho Felix ile sezonluk 10.500.000 Avro garanti ücret karşılığında anlaşmaya varmıştır. Yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

YORUM YAZ