SON DAKİKA! Fenerbahçe, milli yıldızla görüşmelere başladı

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe transferde sıcak günler yaşıyor. Sarı - lacivertliler, A Milli Takım formasıyla 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yer alan yıldız oyuncu için kulübüyle görüşmelere başladı. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Fenerbahçe, milli yıldızla görüşmelere başladı

Gelecek sezon şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürüyor. Avusturya'ya kampa giden sarı - lacivertlilerde transferde sıcak gelişmeler var. Bir yandan takıma yeni katılacak isimler olacağı gibi ayrılıklar da yaşanıyor.

Haberin Devamı

SERDAR AZİZ İLE YOLLAR AYRILDI

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "2018-2019 sezonundan itibaren formamızı giyen Serdar Aziz, Teknik Direktörümüz Jose Mourinho ile görüşerek kamptan ayrılmıştır. Futbolcuya transfer görüşmeleri için izin verilmiştir. Oyuncunun takımımızın yeni sezon planlamasında yer almayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri kullanıldı.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Fenerbahçe, geçen sezon kiralık olarak kadroda bulunan Çağlar Söyüncü'nün bonservisini Atletico Madrid'den alırken, Fatih Karagümrük'ten ise Levent Mercan'ı transfer etmişti.

SON DAKİKA Fenerbahçe, milli yıldızla görüşmelere başladı

Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılmasının ardından forvet oyuncusu arayışlarını sürdüren Fenerbahçe kararını Rennes'de fora giyen Bertuğ Özgür Yıldırım'dan yana kullandı. Sports Digitale'nin haberine göre; sarı - lacivertliler Fransız ekibiyle görüşmelere başladı.

Haberin Devamı

İŞTE İSTENEN BONSERVİS BEDELİ

Fanatik'ten Ömer Necati Albayrak'ın haberine göre ise, Rennes kulübü Bertuğ Yıldırım'ı bırakmaya sıcak bakmıyor. Sarı - lacivertlilerden ise bu transfer karşılığında 10 milyon Euro isteniyor.

Hatayspor'da başarılı bir performans sergileyen 21 yaşındaki oyuncu, Ağustos ayında 5.4 milyon Euro bedelle Rennes'e transfer olmuştu.

YORUM YAZ