SON DAKİKA! Fenerbahçe, Amrabat'ı resmen açıkladı: İstanbul'a geldi

Fenerbahçe transferde uzun süren sessizliğini bozdu ve bombayı patlattı. Sarı Lacivertliler, uzun süredir peşinde olduğu yıldız futbolcu ile anlaştı. Sarı - lacivertliler transferi resmen duyurdu. Yıldız futbolcu İstanbul'a geldi. Kısa süre içerisinde sağlık kontrollerinden geçecek olan Amrabat resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Transferde En-Nesyri transferinin ardından sessiz kalan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig yarışının yanı sıra UEFA Avrupa Ligi'nde de başarılı işlere imza atmak isteyen Sarı Lacivertliler, uzun süredir peşinde olduğu bir ismi kadrosuna kattı. 

Haberin Devamı

TRANSFER RESMEN AÇIKLANDI

Fenerbahçe, Sofyan Amrabat'ın transferini resmen duyurdu. Sarı - lacivertlilerden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kulübümüz, ACF Fiorentina forması giyen Sofyan Amrabat’ın geçici transferi konusunda kulübü ve oyuncuyla prensip anlaşmasına varmıştır.

Sofyan Amrabat sağlık kontrolleri ve ileri transfer görüşmeleri için bugün İstanbul’a gelecektir."

SON DAKİKA Fenerbahçe, Amrabatı resmen açıkladı: İstanbula geldi

*Uçaktayken Fenerbahçe formalı paylaşım geldi

İSTANBUL'A GELDİ

Fenerbahçe’nin yeni transferi Faslı milli futbolcu Sofyan Amrabat, transfer görüşmelerini yürütmek ve sağlık kontrolünde geçmek için İstanbul’a geldi. Özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yapan 28 yaşındaki futbolcuyu, Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco karşıladı. Sağlık kontrollerinden geçecek olan yıldız futbolcu, Fenerbahçe'nin Alanyaspor maçını tribünden izleyecek. 

Haberin Devamı

SON DAKİKA Fenerbahçe, Amrabatı resmen açıkladı: İstanbula geldi

ANLAŞMA TAMAM

Fenerbahçe’de aylardır sabırsızlıkla beklenen orta saha transferinin ilki, Sofyan Amrabat transferi bitti ve Sarı Lacivertli yönetim uzun süren pazarlıklar sonrası bombayı patlattı. Yönetim, Mourinho’nun özel görüşmesi sonrası Faslı yıldız ile 4 yıllık anlaşma sağlamıştı. Fiorentina ile zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralama konusunda da el sıkışıldı. 

SON DAKİKA Fenerbahçe, Amrabatı resmen açıkladı: İstanbula geldi

FIORENTINA'NIN İNADI KIRILDI

Opsiyona yazılacak rakam için yürütülen pazarlıklarda da son aşamaya gelindi. İtalyan ekibinin 15 milyon Euro’luk bir talebi vardı. Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, yaptığı son açıklamada bu ücreti biraz daha aşağıya çekmeye çalıştıklarını söylemişti. Fiorentina'nın inadı da kırıldı ve transfere son nokta kondu.

AMRABAT'IN ALTERNATİFİNİ BULDULAR

Fiorentina, Amrabat’ın yerini doldurmak için yürüttüğü çalışmaları, Milan’dan Yacine Adli’yi kiralayarak noktaladı. 

 

SON DAKİKA Fenerbahçe, Amrabatı resmen açıkladı: İstanbula geldi

GEÇEN YIL UNITED'DAYDI

Geçtiğimiz sezonu Manchester United’da kiralık olarak geçiren 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, 21’i İngiltere Premier Lig, 5’i UEFA Şampiyonlar Ligi, 2’şer FA Cup ve EFL olmak üzere toplamda 30 maçta forma giyerken, gol ve asist katkısı sağlayamadı.

SON DAKİKA Fenerbahçe, Amrabatı resmen açıkladı: İstanbula geldi

YORUM YAZ