Sivasspor, Fenerbahçe'den Aatif'ı istiyor

Bir sezon aradan sonra Süper Lig’e geri dönen Sivasspor sezonun tamamlanmasını beklemeden düğmeye bastı. Yiğidolar, Aykut Kocaman'ın Konyaspor'a transfer etmek istediği ama başaramadığı Aatıf Chahechoue'ye göz koydu. Kocaman ve Aatıf'ın yollarını yine birleşmeyecek gibi!

Sivasspor, Fenerbahçe'den Aatif'ı istiyor

Bir sezon aradan sonra Süper Lig’e geri dönen Sivasspor sezonun tamamlanmasını beklemeden düğmeye bastı.

Güçlü bir kadroyla geri dönmek isteyen Kırmızı-Beyazlılar’ın transferdeki ilk adımı ise eski yıldızı Aatif Chahechoue... Geçen sezon lige veda ettikten sonra Faslı yıldızın Sarı-Lacivertli takıma bonservissiz gitmesine izin veren Yiğidolar, Aatif’la görüşerek geri dönüp dönmeme konusundaki düşüncesini soracak.

Fenerbahçe’de 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki futbolcu, eğer yeniden Sivas’a dönmeye sıcak bakarsa Başkan Mecnun Otyakmaz bu konuda Sarı- Lacivertliler’in kapısını çalacak.

Ara transferde istemişti

Bu senaryo hayata geçer ve Aatıf Sivasspor'a geri dönerse, Aykut Kocaman'ın planları bir kez daha suya düşecek. Ara transfer döneminde Faslı hücum oyuncusunun ayrılığı konuşulduğunda transferi için talip olan teknik adam, Fenerbahçe'deki gelecek planları arasında da yıldız oyuncuya yer verememiş olacak.

Aykut Kocaman'dan şok karar!


Fenerbahçe'den 10 numara kaleci! Alireza Beiranvand...



Haberin Devamı
YORUM YAZ