Sebastian Szymanski: Daha iyi olacağız!

Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski, 5-0 kazandıkları Zimbru maçının ardından konuştu. Galibiyet için mutlu olduğunu belirten Szymanski, "Oyun olarak belki mükemmel değildi ama bu galibiyet bize muhakkak özgüven verecek ve önümüzdeki maçta daha iyi olacağımızı düşünüyorum." dedi.

Sebastian Szymanski: Daha iyi olacağız!

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Moldova'nın Zimbru Chisinau takımını ağırladı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 5-0 kazanan İsmail Kartal'ın öğrencileri, rövanş için büyük avantaj elde etti.

Haberin Devamı

İlk 11'de başladığı maçı 1 golle tamamlayan Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Galibiyetin kendilerine özgüven getireceğini vurgulayan Polonyalı yıldız, "Güzel bir maç oldu. Bu sezon taraftarlarımızın önünde stadımızda oynadığımız ilk maçtı. Oyun olarak belki mükemmel değildi ama bu galibiyet bize muhakkak özgüven verecek ve önümüzdeki maçta daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Galibiyet için mutluyum." ifadelerini kullandı.

Sebastian Szymanski: Daha iyi olacağız

YORUM YAZ