Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Fenerbahçe mesajı: Test maçımız olacak

Milli aranın ardından sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, sarı - lacivertlilerle oynanacak mücadele hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Fenerbahçe mesajı: Test maçımız olacak

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, gelecek sezon ile ilgili transfer çalışması ve milli aranın ardından oynanacak olan Fenerbahçe maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

SCOUT EKİBİMİZ ÇALIŞAMALARA BAŞLADI

Yıldırım, "Gelecek sezon boşta olan oyuncularla ilgili scout ekibimiz görüşmelere başladı. Şubat ayında önümüzdeki sezon için transfer yapmaya başlayacağız. Bizim oyuncularımıza talep gelirse de satarım. Çünkü kalan oyuncu aynı performansı ortaya koymuyor" diye konuştu.

FENERBAHÇE MAÇINA MOTİVE ÇIKACAĞIZ

Milli aranın ardından oynanacak Fenerbahçe maçını değerlendiren Yüksel Yıldırım, "Thomas Reis'i oyun sistemini bilerek getirdik. Beşiktaş ile erken oynadık. Beşiktaş maçını bugün oynasak yenme ihtimalimiz yüksek olurdu. Kendimizi test edeceğimiz bir maç. Fenerbahçe maçına motive çıkacağız. Yeneriz, yeniliriz ama futbol oynayacağız.

Göreceksiniz, topun oyunda kaldığı en uzun sürelerden biri olacak. Futbol oynamak isteyen iki takımın maçı haftanın en keyifli maçı olacak. Fenerbahçe bizi yenmek zorunda. Bizim de konumumuzu korumamız için kazanmamız lazım. Güzel bir maç bizi bekliyor" dedi.

Haberin Devamı

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırımdan Fenerbahçe mesajı: Test maçımız olacak

YORUM YAZ