MENÜ

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım açıkladı: Ali Koç göreve devam edecek

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Kulüp Birliği toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa eden Ali Koç'un ikna edildiğini ve göreve devam edeceğini açıkladı. Kulüpler Birliği resmi açıklamayla Ali Koç'un istifasının kabul edilmediğini ve başkanlık görevine devam etmesine karar verildiğini duyurdu.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım açıkladı: Ali Koç göreve devam edecek

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığını bıraktığını söylemişti. Bugğn yapılan toplantıda 17 kulüp, Ali Koç’un Kulüpler Birliği Başkanı olarak devam etmesini oy birliğiyle kabul etti.

Haberin Devamı

'ALİ KOÇ GÖREVE DEVAM EDECEK'

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın bugün yapılan Kulüpler Birliği toplantısı sonrası yaptığı açıklamalar şöyle; 

'Ali Bey'in başkanlıktan ayrılma talebini kabul etmedik ve göreve devam etmesi için 17 kulübümüz de kendisine destek verdi. O da bizi kırmadı ve göreve devam edeceğini söyledi.'

'TFF'DE DEĞİŞİM KAÇINILMAZ'

'Birçok konu var ama en çok konuşulan konu; TFF'nin artık görevini yapamadığı yönünde. Değişim zamanı geldi. Bugün mü, sezon sonu mu? O konuşulur. Bizi dinleyen bir TFF istiyoruz. Bir çözüm üretilmek zorunda. Bu çözümün yeri de burası. TFF de değil, MHK de değil. Bizim emeğimiz, bizim paramız, bizim zamanımız, bizim gücümüz... Biz bu kadar şey veriyorsak TFF'nin de 'bu işi nasıl çözeriz' diye düşünmesi lazım. Aksi takdirde değişim kaçınılmaz.'

Haberin Devamı

'RİZESPOR, TRABZONSPOR VE GALATASARAY'A ULAŞAMADIK'

Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç ise konuyla alakalı şunları söyledi; 'Kulüpler Birliği'nde yeni bir başkan değişikliğinin bu süreçte gerekli olmadığını düşünüyoruz. Ali Koç'un, tüm kulüplerin menfaatlerini düşünerek hareket ettiğini biliyoruz. Teklifimizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz. Ali Koç’un göreve devam etmesi için ulaştığımız 17 kulübün tamamı bize destek verdi. Rizespor, Trabzonspor ve Galatasaray’a ulaşamadık. Onların kararlarının ne olduğunu bilmiyoruz.

Kulüpler Birliği de yaptığı resmi açıklamayla kararı duyurdu:

YORUM YAZ