Samardzic transferinde söz Fenerbahçe'nin! Branco'nun temasları sürüyor...

Fenerbahçe, Lazio'nun devreden çıkması ile Lazar Samardzic transferinde tek başına kaldı. Sarı-Lacivertliler'in sportif direktörü Mario Branco, transferi bir an önce bitirebilmek adına yoğun bir mesai veriyor.

Samardzic transferinde söz Fenerbahçe'nin! Branco'nun temasları sürüyor...

Gelecek sezonun kadro yapılanması için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Udinese’nin orta saha oyuncusu Lazar Samardzic’in transferinde avantajlı konuma geçti.

Haberin Devamı

Il Gazzettino’nun haberine göre; Samardzic’e talip olan takımlardan Lazio bu transferde geride kalırken, Sarı-Lacivertliler ise ön plana çıkan kulüp oldu. Haberde Lazio Başkanı Claudio Lotito’nun, Udinese Başkanı Giampaolo Pozzo’nun Sırp oyuncu için istediği bonservis bedelini yüksek bulduğu belirtildi.

Samardzic transferinde söz Fenerbahçenin Branconun temasları sürüyor...

SOMUT GELİŞMELER YAKIN

Fenerbahçe’nin ise Samardzic’i kadrosuna katmak için Serie A ekibine bonuslarla birlikte 20 milyon Euro’luk bir teklif yaptığı kaydedildi. Haber detayında, Udinese cephesinde bu teklifin müzakerelerin başlangıç aşaması için olumlu karşılandığı yorumu yapıldı ve bonuslar olmadan yapılacak net 20 milyon Euro’luk bir teklifin transferi nihayete erdirebileceği belirtildi. Lazar Samardzic transferinde gelecek haftanın başında somut gelişmeler yaşanmasının beklendiği de ifade edildi.

Haberin Devamı

GOLCÜ OYUNCU İÇİN TEKLİF...

BRANCO'NUN TEMASLARI SÜRÜYOR

2021 yılında Leipzig’den 3 milyon Euro bedelli transfer edilen 22 yaşındaki oyuncunun Udinese ile 2 senelik daha kontratı bulunuyor. Geride kalan sezonda Serie A’da 34 maça çıkan Samardzic, takımına 6 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladı. Mario Branco, transferi bitirebilmek adına yoğun bir mesai içerisinde.

 

Samardzic transferinde söz Fenerbahçenin Branconun temasları sürüyor...

YORUM YAZ