MENÜ

Robin van Persie açıklaması: Tek yapması gereken imza atmak

Bir dönem Türkiye'de Fenerbahçe forması giyen Hollandalı efsane Robin van Persie, bir süredir Rotterdam ekibi Feyenoord'un U18 Takımı'nda görev yapıyor. Artık A Takım deneyimi yaşamak isteyen eski yıldız oyuncu bu tecrübeye çok yakın. Hollandalı gazeteci görüşmelerdeki son durumu açıkladı.

Robin van Persie açıklaması: Tek yapması gereken imza atmak

2015 ile 2018 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Hollandalı yıldız Robin van Persie, Ocak 2018'de eski takımı Feyenoord'a dönmüştü.

Haberin Devamı

Efsane isim Temmuz 2019'da ise futbola veda ederek, Hollanda ekibinde forvet oyuncularından sorumlu antrenör olarak göreve başlamıştı. Van Persie daha sonra ise Feyenoord U18 Takımı'nın başına geçti.

İLK A TAKIM DENEYİMİNE HAZIRLANIYOR

Hollandalı efsane, her ne kadar Feyenoord'un A Takım teknik direktörü olmak istese de Arne Slot ayrılmadığı sürece bu ihtimal uzak görünüyor. Rotterdam ekibi Slot yönetiminde başarılı bir grafik çiziyor ve şu an ayrılık gibi bir durum söz konusu değil.

Robin van Persie'nin A Takım çalıştırmak istediğini bilen Heerenveen geçtiğimiz günlerde harekete geçmişti.

Robin van Persie açıklaması: Tek yapması gereken imza atmak

SON KARARI KENDİSİ VERECEK

Leeuwarder Courant Muhabiri Sander de Vries, katıldığı bir podcast yayınında Robin van Persie ile yapılan görüşmelerin kulüp üzerinde olumlu bir etki bıraktığını söyleyerek şunları ifade etti: "Top artık Van Persie'de. Tek yapması gereken imza atmak."

Haberin Devamı

HEERENVEEN'İN DURUMU

Hollanda Eredivisie'de 10. sırada yer alan Heerenveen ligde oynadığı son altı karşılaşmada bir kez kazanabildi. Düşme potasından 12 puan uzaklıkta bulunan Hollanda ekibi gelecek sezona iddialı girmek için yeni teknik direktörünü şimdiden açıklamak istiyor.

2016 ile 2017 yılları arasında Galatasaray'ı çalıştıran Hollandalı teknik adam Jan Olde Riekerink de 2018/2019 sezonunda Heerenveen'de görev yapmıştı.

Robin van Persie açıklaması: Tek yapması gereken imza atmak

YORUM YAZ