O listenin en başında En-Nesyri! Fenerbahçe'de Manchester United maçı öncesi şok

Fenerbahçe bu akşam UEFA Avrupa Ligi 3.hafta maçında Manchester United'ı konuk edecek. Bu sezon başında sarı-lacivertli ekibe transfer olan ve sık sık yedek kulübesinde kalan En-Nesyri'nin bu karşılaşmada ilk 11'de başlaması bekleniyor. Bir yandan da sergilediği performansla beklentilerin çok altında kalan En-Nesyri'yle ilgili dikkat çeken bir istatistik ortaya çıktı.

O listenin en başında En-Nesyri! Fenerbahçe'de Manchester United maçı öncesi şok

Fenerbahçe'nin bu sezon başında Sevilla'dan transfer ettiği Youssef En-Nesyri beklentilerin çok altında kaldı. Bir yandan Mourinho'nun da süre vermediği Faslı yıldız Samsunspor maçında da kulübedeydi. 

Haberin Devamı

O LİSTEDE BAŞI ÇEKİYOR 

Tarihin en pahalı transferi olan En-Nesyri'nin yedek kalması taraftarlarca eleştirilirken ilginç bir istatistik ortaya çıktı. Hibapress'in SofaScore'dan derlediği veriye göre; Youssef En-Nesyri, bu sezon Süper Lig'de kaçırdığı 8 önemli fırsatla 'en çok kaçıran oyuncular' listesinin başında yer alıyor.

O listenin en başında En-Nesyri Fenerbahçede Manchester United maçı öncesi şok

Beşiktaş'ın Portekizli golcüsü Rafa Silva kaçırdığı 7 büyük golle ikinci sırada yer alırken, Galatasaray'ın Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen kaçırdığı 5 büyük golle üçüncü sırada yer alıyor.

ZOR VE KARMAŞIK BİR BAŞLANGIÇ

Ayrıca söz konusu haberde oyuncunun sadece gol yolları konusunda sıkıntı yaşadığı, Fenerbahce ile sezona zor ve karmaşık bir başlangıç ​​yaptığı ifadeleri yer aldı. 

YORUM YAZ