Nuri Şahin, Fenerbahçeli yıldız için gözünü kararttı! Stada gözlemci yollayacak...

Borussia Dortmund’un teknik patronluğunu yapan Nuri Şahin, Fenerbahçe'de forma giyen yıldız futbolcu için gözünü kararttı. Tecrübeli çalıştırıcı, oyuncuyu yakından takip etmek için stada gözlemci yollayacağı kaydedildi.

Nuri Şahin, Fenerbahçeli yıldız için gözünü kararttı! Stada gözlemci yollayacak...

Almanya Bundesliga devi Borussia Dortmund’un teknik direktörü Nuri Şahin, Fenerbahçeli yıldızı takımında görmek istiyor. İşte transfer haberinin detayları...

Haberin Devamı

RADE KRUNİC’E SÜRPRİZ TALİP

Fenerbahçe’nin kadroda düşünmediği Boşnak orta saha oyuncusu, İtalya’dan gelen teklifleri geri çevirmişti. Avrupa’nın 5 büyük liginde transfer dönemi kapandı. Suudi Arabistan’dan bazı takımların ilgilendiği Krunic’e sürpriz bir talip çıktı. Mozzart Sport’ta yer alan habere göre Kızılyıldız, Feyenoord’a sattığı Hwang’ın yerini 30 yaşındaki orta saha oyuncusuyla doldurmak istiyor. Sırp ekibinin Krunic için Fenerbahçe’ye kiralama teklifi yaptığı belirtildi.

Nuri Şahin, Fenerbahçeli yıldız için gözünü kararttı Stada gözlemci yollayacak...

KEREM OLMADI CENGİZ’İ İSTİYORLAR

Spartak Moskova, uzun süre Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu’nun peşinde koşmuş ancak transferi bitirememişti. Rus ekibinin şimdi de Cengiz Ünder’i istediği kaydedildi. Rus basınında yer alan haberlerde, Kırmızı-Beyazlılar’ın 27 yaşındaki kanat oyuncusu için 8 milyon Euro’yu gözden çıkardığı belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin geçen sezon 15 milyon Euro’luk rekor bonservisle kadrosuna kattığı Cengiz Ünder, bir türlü bekleneni veremedi. Jose Mourinho da kamp döneminde özel olarak yıldız futbolcuyla ilgilense de istediği performansı göremeyince öğrencisini gözden çıkarmıştı.

NURİ ŞAHİN’İN GÖZÜ İSMAİL’DE

Borussia Dortmund’un teknik patronluğunu yapan Nuri Şahin’in, Sarı-Lacivertliler’in yıldızını yakından takip ettiği ortaya çıktı. Alman basınında yer alan haberlere göre genç çalıştırıcının, ara transfer dönemi ya da önümüzdeki sezon İsmail Yüksek’i Dortmund’a almak istediği kaydedildi. Şahin’in talebiyle Alman ekibinin gözlemcilerinin bu sezon Milli orta saha oyuncusu için Fenerbahçe’nin maçlarını çok daha sık izleyecekleri kaydedildi.

Nuri Şahin, Fenerbahçeli yıldız için gözünü kararttı Stada gözlemci yollayacak...

İsmail Yüksek: Avrupa’da gitmek isteyeceğim kulüp, çocukluk hayalim Manchester United
YORUM YAZ