Murat Sancak açıkladı! Adana Demirspor'dan Fenerbahçe'ye 3 transfer...

Yıldız transferleriyle adından söz ettiren Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, genç ve potansiyelli oyunculara da Sarı Lacivertli formayı giydirmek için çaba gösteriyor. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, 3 genç oyuncularına Fenerbahçe'nin talip olduğunu açıkladı.

Murat Sancak açıkladı! Adana Demirspor'dan Fenerbahçe'ye 3 transfer...

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'nün bonservisini alırken Youssef En-Nesyri, Allan Saint-Maximin, Oğuz Aydın, Cenk Tosun, Levent Mercan'a Sarı Lacivertli formayı giydirdi. Çalışmalarına son sürat devam eden Kanarya, genç ve potansiyelli oyuncuları transfer etmek için de görüşmelerini sürdürüyor.

Haberin Devamı

Adana Demirspor'dan 3 genç hedefte

Son olarak Bursaspor'dan 19 yaşındaki stoper Yiğit Fidan'ı transfer eden Fenerbahçe, gözünü Adana Demirspor'a çevirdi. Başkan Murat Sancak, Sarı Lacivertli ekibin 3 oyuncularına talip olduğunu açıkladı.

Başkan Murat Sancak açıkladı

Radyo Gol'e konuşan Murat Sancak, Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği isimleri şu sözlerle açıkladı: "Fenerbahçe; 17 yaşındaki santraforumuz Ozan Demirbağ, 15 yaşındaki kalecimiz Deniz Dönmezer ve U13’ten bir oyuncumuzu transfer etmek istiyor!"

 

Murat Sancak açıkladı Adana Demirspordan Fenerbahçeye 3 transfer...

Ozan Demirbağ kimdir?

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Adana Demirspor'un A takımına yükselen Ozan Demirbağ, 12 Şubat 2008'de Türkiye'nin Tokat şehrinde dünyaya geldi. Güncel piyasa değeri 100 bin Euro olan 16 yaşındaki genç futbolcu, geçtiğimiz sezon 4 maça çıktı ve 73 dakika sahada kaldı.

Murat Sancak açıkladı Adana Demirspordan Fenerbahçeye 3 transfer...

Deniz Dönmezer kimdir?

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği bir diğer isim olan Deniz Dönmezer, 21 Eylül 2008 Türkiye'nin Hatay şehrinde doğdu. Bu yaz A takıma yükselen Deniz, geçen sezon Mavi Şimşekler ile 4 maçta sahaya çıktı. Kalesinde 5 gol gören genç isim, 1 maçta da kalesini gole kapattı.

Haberin Devamı

Murat Sancak açıkladı Adana Demirspordan Fenerbahçeye 3 transfer...

Kadıköy deplasmanında şov yaptı

Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olan Adana Demirspor'un kalesini koruyarak en genç kaleci ve en genç üçüncü futbolcu olan Deniz Dönmezer, bir anda Türkiye’nin gündemine oturdu. Yaşına göre oldukça olgun davranışlarıyla dikkat çeken genç kaleci, birçok dünya yıldızı karşısında gösterdiği performansla alkış aldı. Yaptığı kurtarışlarla maçın 1-0 bitmesinde büyük rol oynayan Deniz, otoritelerden de tam not aldı.

YORUM YAZ