Mourinho'dan Fenerbahçe yönetimine! Asla satmayın

Jose Mourinho yönetiminde bu sezon şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, yaz transfer döneminde yaptığı flaş hamlelerle kadrosunu önemli ölçüde güçlendirdi. Transfer çalışmalarının sonuna gelen sari-lacivertli ekip, son olarak bir orta saha transferi yaparak lige ve Avrupa'ya odaklanmak istiyor. Bu sırada Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, takımda kalmasını istediği yıldız isimler için kesin kararını verdi. İşte son dakika haberinin detayları…

Mourinho'dan Fenerbahçe yönetimine! Asla satmayın

Jose Mourinho yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe, transfer çalışmalarında sona geldi. Sarı-lacivertli ekip, son olarak orta saha bölgesine yapılacak takviyeyle lige ve Avrupa'ya konsantre olmak istiyor. Bu sırada Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, takımda kalmak istediği isimler hakkında son kararını verdi.

Haberin Devamı

Mourinho, sezon başı kadro planlamasında sportif direktör Mario Branco ve yönetim kurulu üyesi Acun Ilıcalı ile görüşmesinde kulübün menfaatleri doğrultusunda oyuncu satışına sıcak baktığını belirtmişti. Sarı-lacivertliler, Ferdi Kadıoğlu'nu 30 milyon Euro'ya Brighton'a gönderirken Portekizli çalıştırıcının yönetime satış konusunda sunduğu rapor ortaya çıktı.

MOURINHO TAKIMDA KALMALARINI İSTEDİ

SZYMANSKI: Mourinho'nun planlamasında kilit rol üstleniyor. Oyun temposu, görüşü ve savunmaya yardımıyla takımın olmazsa olmazı görülüyor. Polonyalı'yı çok etkili bulan Portekizli hoca, 'Satılmasın' raporu verdi. Napoli, Valencia ve Fiorentina'dan 15 milyon Euro resmi teklif gelmesine rağmen reddedildi.

Haberin Devamı

Mourinhodan Fenerbahçe yönetimine Asla satmayın

DJIKU: 30 yaşındaki stoper için de 'Satılmasın' dendi. Deneyimli teknik adam, elinde Djiku gibi profilden sadece bir tane olduğunu belirtti. Oyuncunun hızına, çabukluğuna ve pozisyon bilgisine güveniliyor. Lazio, Marsilya ve Rennes kapıyı çalarken bedelsiz bir şekilde kadroya katılan oyuncuya gelen teklifler kabul görmedi.

Mourinhodan Fenerbahçe yönetimine Asla satmayın

İSMAIL YÜKSEK: Performansıyla şaşırtan İsmail Yüksek, Mourinho'nun gözüne girdi. Özellikle idmandaki çalışkanlığı ve bitmek bilmeyen fizik gücüne sahip olması nedeniyle deneyimli hoca, İsmail'in takımda kalmasını istedi. Hem 6 numara hem de 8 numara oynayabilen 25 yaşındaki futbolcu için Marsilya, Leverkusen ve Dortmund'un teklifleri doğrudan reddedildi.

Mourinhodan Fenerbahçe yönetimine Asla satmayın

Mourinhodan Fenerbahçe yönetimine Asla satmayın

YORUM YAZ