Mourinho için Premier Lig'e gitmeyi reddetti: Fenerbahçe'de mutlu son çok yakın! Transferde anlaşma sağlandı

Fenerbahçe, yıldız futbolcuyla 4 senelik sözleşme için her konuda anlaşma sağladı. Yönetim, zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamak için Serie A ekibiyle yürüttüğü pazarlıklarda da önemli aşama katetti. İki kulüp arasında yaklaşık 2 milyon Euro’luk bir fark kaldı. Fenerbahçe ile Mor Menekşeler’in kısa süre içerisinde ortak noktada buluşması ve yıldız orta saha oyuncusunun imza için İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Yıldız isim, Fenerbahçe için Premier Lig'e gitmekten de vazgeçti. Öte yandan Sarı-Lacivertli ekibin orta saha oyuncusuna da teklif var. Detaylara göz atalım...

Mourinho için Premier Lig'e gitmeyi reddetti: Fenerbahçe'de mutlu son çok yakın! Transferde anlaşma sağlandı

Ferdi Kadıoğlu’nun Fenerbahçe'den Premier Lig ekibi Brighton'a transferinin resmen açıklanmasıyla birlikte Sarı-Lacivertli ekipte limit sorunu ortadan kalktı. Yönetim şimdi hızlı bir operasyonla ilk olarak, yeni orta saha oyuncusunu bu hafta duyurmayı planlıyor. Ayrıca, Boşnak oyuncusuna da İtalya'dan takipler var. İşte tüm detaylar... 

Haberin Devamı

Krunic’e talip var ama...

İsmail Kartal’ın ısrarla istediği Boşnak orta saha oyuncusu, geçen sezonun devre arasında kiralanmıştı. Krunic büyük hayal kırıklığı yaşatmasına rağmen sezon sonunda zorunlu satın alma opsiyonu nedeniyle 3.5 milyon Euro’ya bonservisi alındı.

Mourinho yönetiminde de beklentilerin altında kalan 30 yaşındaki futbolcu gözden çıkartıldı Rade Krunic’e İtalyan ekipleri Torino ve Empoli talip oldu. Ancak deneyimli oyuncunun daha iddialı bir takımda oynamak istediği için bu ekiplere sıcak bakmadığı kaydedildi.

Mourinho için Premier Lige gitmeyi reddetti: Fenerbahçede mutlu son çok yakın Transferde anlaşma sağlandı

Mourinho'nun büyük etkisi!

Fenerbahçe'nin orta sahadaki yeni yıldızı çok büyük bir ihtimalle Sofyan Amrabat olacak. Faslı yıldız, Manchester United’dan teklif alamayınca, bu kulübü bekleme kararından geri adım attı. İtalyan basınında yer alanda haberlere göre 27 yaşındaki futbolcunun bu kararında, Jose Mourinho’nun kendisiyle yaptığı görüşmenin büyük etkisi oldu.

Haberin Devamı

Everton’a ret

Everton da Amrabat için devreye girmek istedi. Ancak yıldız futbolcu, Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme için anlaşma sağladı ve İngiliz ekibinin teklifini düşünmeden geri çevirdi. Sarı-Lacivertliler, Fiorentina ile yapılan pazarlıklarda da büyük aşama katetti.

İtalyan kulübü, zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama formülüne ‘evet’ dedi. Şimdi opsiyonda yazılacak rakam için pazarlıklar yürütülüyor. İki takım arasındaki farkın 2 milyon Euro’ya kadar düştüğü öğrenildi.

Mourinho için Premier Lige gitmeyi reddetti: Fenerbahçede mutlu son çok yakın Transferde anlaşma sağlandı

Anlaşma an meselesi

Fenerbahçe ile Fiorentina’nın 14 milyon Euro’da buluşması ve el sıkışması bekleniyor. Yönetimin hedefi, Amrabat’ı bu hafta İstanbul’a getirip imzayı attırmak. Bunun gerçekleşme ihtimali son derece yüksek görünüyor. Böylece Jose Mourinho, özellikle geçiş oyununda önemli bir rol üstleneceğine inandığı Sofyan Amrabat’a kavuşmuş olacak.

YORUM YAZ