Mert Hakan Yandaş'tan Jose Mourinho'ya: 'Komutan o, biz askeriz!'

Fenerbahçe ile iki yıllık sözleşme imzalayan Mert Hakan Yandaş, 2024-25 sezonu öncesi hazırlık kampında açıklamalarda bulundu. Millî futbolcunun Jose Mourinho ile ilgili sözleri dikkat çekti. Orta saha oyuncusu ayrıca kulübüyle sözleşme yenileme sürecini de anlattı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, Topuk Yaylası'nda sezon öncesi hazırlık kampında basın toplantısı düzenledi. Takımın yoğun antrenman yaptığını söyleyen yıldız futbolcu, "Bizim için yoğun geçen bir dönem. Sert başladı ve sert geçiyor. Takımlar sezon içinde, bu kampların meyvesini yer. Jose Mourinho inanılmaz idmanlar yaptırıyor. Biraz yorucu ama keyifli geçiyor. Yeni sezon Fenerbahçemize inşallah hayırlı olur. "Takım hiç ara vermemiş gibi devam ediyor. Herhalde herkes tatilde çalışmış. Bundan hocanın da etkisi olabilir" dedi.

Haberin Devamı

FRANSIZLAR SON DAKİKA OLARAK DUYURDU!

'KOMUTANIMIZ MOURİNHO'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho hakkında konuşan Mert Hakan, "Jose Mourinho ile çalışmak herkese nasip olmaz. Benim için de büyük şans. İki yıl daha Fenerbahçe'ye hizmet edeceğim. Takımda herkesi isim isim bilerek buraya gelmiş, herkese çok yakın. Komutan olayınca gelirsek, o bizim komutanımız. O ne derse, onu yapacağız. İnanılmaz detaycı biri ve her şeye çok hakim. Etkisini kampta görüyoruz. Bize inanılmaz şeyler katacak" sözlerini sarf etti.

Mert Hakan Yandaştan Jose Mourinhoya: Komutan o, biz askeriz

'KULÜBÜN ASKERLERİYİZ'

Önümüzdeki sezon daha fazla forma giymek istediğini vurgulayan millî futbolcu, "Talihsiz sakatlıklar yaşadım. Geçen sezon iyi oynadım ve takıma iyi katı verdim. Komutan konusu, taraftarların teveccühü. Bizlerin komutanı hocalarımız. Biz kulübün askerleriyiz. 1 dakika, 10 dakika... Ne kadar süre gelirse en iyisini yapmak için varım. Bu sezon daha da çok oynamak istiyorum. Takıma yaptığım katkıyı herkes görecek. Bize karşı olan herkesle mücadele edeceğim" diye konuştu.

Haberin Devamı

'ALİ KOÇ ARADI VE...'

Fenerbahçe ile geçtiğimiz günlerde iki yıllık sözleşme imzalayan Mert Hakan, süreci şu sözlerle anlattı: "Sözleşme olayı çok kısa sürdü. Önce başkanımız aradı ve konuşmamız 1 dakika sürdü. Beni en az iki yıl daha Fenerbahçe formasıyla görmek istediğini söylediğinde ben de teşekkür ederek kabul ettim."

Mert Hakan Yandaştan Jose Mourinhoya: Komutan o, biz askeriz

EURO 2024 YORUMU

EURO 2024'te son 16 turuna yükselen A Milli Takım ile ilgili ise 29 yaşındaki futbolcu, "Avrupa Şampiyonası’nı takip ediyorum. Arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. İnşallah son 16 turunda da Avusturya’yı eleyip gidebildikleri yere kadar giderler. Oyun olarak sıkıntılı süreç yaşadılar ama onlara her zaman destek olmamız gerekiyor. Takım ayırt etmeksizin milli formaya hizmet ediyorlar. İnşallah istedikleri yere kadar giderler. Bütün ülke umarım onlara desteğe devam eder ve onlar da istedikleri yere kadar giderler ve ben de onlar için çok mutluyum" şeklinde konuştu.

'BİZE KARŞI OLAN HER ŞEYLE MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİM'

Takım içerisinde saha içi ve saha dışı mücadele ettiğini de sözlerine ekleyen başarılı orta saha, "Komutan konusu; taraftarın teveccühü bu. Bizim hocalarımız bizim komutanlarımız, bizlerse Fenerbahçe’ye hizmet etmek için her anı kovalayan, bir nevi de kulübün askerleriyiz. Ben tamamen bu odaklı çalışıyorum. Daha çok oynamak istiyorum. Bu sezon da inşallah sakatlıklardan uzak Mert Hakan olmasını istiyorum. Gerektiğinde neler yapabildiğini gösterdi. Futbolu izleyip, sahayı yorumlayan bütün herkes sahada takıma katkılı olacağımı görecektir. Fenerbahçe’nin bana nerede isteği varsa takım içindeki birliktelik, saha içindeki birliktelikte, gerekiyorsa bize karşı olan her şeyle mücadele etmeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'UMARIM ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE KATILIRIZ'

Sezona UEFA Şampiyonlar Ligi eleme maçlarıyla başlayacakları hatırlatılan Mert Hakan, düşüncelerini paylaşarak, "Hocamız bütün Avrupa kupalarına sahip bir hoca. Özellikle Şampiyonlar Ligi tecrübesi çok yüksek. Bizim de uzun süren Şampiyonlar Ligi hasretimiz var. Camiamıza bunu hediye etmek istiyoruz. Bunun için de iyi hazırlanıyoruz. Lugano iyi bir takım, küçümsenecek bir ekip değiller. Onun da çalışması başladı. Umarım 3 turu da geçer Şampiyonlar Ligi’ne katılırız" dedi.

YORUM YAZ