Manchester United'ın akıbeti Jose Mourinho'nun ellerinde! Fenerbahçe kazandığı takdirde Erik ten Hag...

Kötü gidişata bir türlü dur diyemeyen Manchester United 24 Ekim akşamı UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Aynı zamanda Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho eski takımının karşısına sarı-lacivertlilerle çıkacağı bu karşılaşma sonunda aynı zamanda Erik ten Hag'ın da görevine son verebilir.

Manchester United'ın akıbeti Jose Mourinho'nun ellerinde! Fenerbahçe kazandığı takdirde Erik ten Hag...

İngiliz ekibi Manchester United, Premier Lig'de ilk 7 haftanın sonunda 8 puan topladı ve ligin 14. basamağında yer alıyor. Kulüp tarihindeki en kötü başlangıca imzasını atan Kırmızı Şeytanlar'da eleştiri okları teknik direktör Erik ten Hag'ın üzerinde. 

Haberin Devamı

Football Insider'da yer alan habere göre; Manchester United'ın Brentford ve Fenerbahçe'ye karşı oynayacağı bir sonraki iki maçı kaybetmesi durumunda teknik direktör Erik ten Hag'ın görevden alınabilir. Bu da Jose Mourinho'nun eski takımı Manchester United'in şimdiki teknik direktörünü işinden etmesi anlamına geliyor.

Manchester Unitedın akıbeti Jose Mourinhonun ellerinde Fenerbahçe kazandığı takdirde Erik ten Hag...

GÖREVDE TUTMAK İSTİYORLAR AMA...

United yöneticilerinin Ten Hag'ı kadroda tutmakta hala istekli oldukları ancak kulübün kötü sonuçlarının önümüzdeki iki haftada da devam etmesi halinde onu görevden almaktan başka çareleri olmayacağı düşünülüyor.

Öte yandan siteye konuşan kaynaklar 54 yaşındaki Hollandalının 2024-25 sezonundaki kötü başlangıcının ardından Old Trafford'daki işine "tutunduğunu" söylüyor.

 

YORUM YAZ