Mahmut Uslu: Avrupa ümidimiz

'Stadın yanındaki Kenan Evren Lisesi'nin arazisi için üzerimize düşeni yaptık ama henüz devir gerçekleşmedi. Banka kuracağız sözleri yanlış anlaşıldı, azalan gelirleri artırmak için her türlü projeyi gündeme alıyoruz. Yargıtay'daki şike davasıyla ilgili girişimlerimiz var, seneye tekrar Avrupa'ya gitmeyi ümit ediyoruz...'

Mahmut Uslu: Avrupa ümidimiz

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu ile futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’in, yeni yılın ilk günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yaptıkları sürpriz ziyaretin yankıları sürerken, buluşmanın perde arkası da aralanmaya başladı. Sarı-Lacivertli kulübün, Uslu kanalıyla Başbakan’dan 13 Aralık için randevu aldığı, ancak 17 Aralık’ta deprem etkisi yaratan operasyonlar nedeniyle buluşmanın önceki gün gerçekleştiği öğrenildi.

Üniversite projesini anlattı

Asbaşkan Mahmut Uslu’nun öncelikle sorunlar konusunda Başbakan Erdoğan’dan yardım istediği ve yanlış anlamaların önüne geçmek için bilgi verdiği ifade edildi. Şükrü Saracoğlu’nun yanında bulunan ve AVM yapılması planlanan Kenan Evren Lisesi’nin arazisine sahip olmak için anlaşma gereği 3 okul inşa edip, teslim etmelerine rağmen, henüz devrin gerçekleşmediğini hatırlatan Mahmut Uslu’nun, Başbakan’ı, Kayışdağı’na yapımı planlanan Fenerbahçe Üniversitesi konusunda da bilgilendirdiği bildirildi.

‘Avrupa yasağı çok etkiledi’

Başkan Aziz Yıldırım’ın, kongrede “Banka kuracağız” sözlerine tepki gösteren Başbakan Erdoğan’a, böyle bir girişimde bulunmadıklarını söylediği ve mali açıdan çektikleri sıkıntıları anlattığı da öğrenilen Uslu’nun, Avrupa kupalarına ceza nedeniyle gidemeyen takımın gelirlerinin düştüğünü vurguladığı belirtildi. Başbakan’dan, AVM arazisi ve üniversite için yardım isteyen Fenerbahçe Asbaşkanı’nın, Başkan Aziz Yıldırım’ın, Yargıtay’da bulunan şike davasıyla ilgili girişimlerinden söz ettiği de öğrenildi.

Zirveden umutlu ayrıldı

Yargıtay’dan çıkacak sonuca göre UEFA için de harekete geçeceklerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ileten ve önümüzdeki sezon Avrupa’ya çıkabilmek adına böyle bir durum için de yardım isteyen Mahmut Uslu’nun, zirveden umutlu ayrıldığı belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ