Maç sonucu - Kadınlar Ligi'nde dev derbi: Fenerbahçe - Galatasaray

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 6. haftasında Fenerbahçe Petrol Ofisi ile Galatasaray Petrol Ofisi derbide karşı karşıya geldi. Ev sahibi sarı-lacivertliler karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Öte yandan Fenerbahçe ezeli rakibini yenip üst üste 6. galibiyetini elde etti.

Fenerbahçe Petrol Ofisi ile Galatasaray Petrol Ofisi, ligin 6. haftasında karşı karşıya geldi. Karşılaşma Fenerbahçe'nın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla ligde liderliğini devam ettirdi. 

Haberin Devamı

İlk yarısının golsüz eşitlikle bittiği karşılaşmada gol perdesi 62.dakikada açıldı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 62. dakikada Ümran Özev ve 67. dakikada Yağmur Uraz kaydetti.

FENERBAHÇE'DEN 6'DA 6

Ligde 6'da 6 yapan Fenerbahçe puanını 18'e yükseltti ve liderliğini sürdürdü. 2 maç eksiği bulunan ve ligde ilk yenilgisini alan Galatasaray ise 9 puanda kaldı.

FENERBAHÇE - GALATASARAY: 0-0 (İKİNCİ YARI OYNANIYOR)

İLK 11'LER

Fenerbahçe: Natalia, Zoe, Plummer, Yaşam, Ümran, REgina Otu, Busem, Ece, Borgella, Marta, Yağmur

Galatasaray: Gamze, Berna, Eda, Jazmin, Benan, Ecem, Usme, Arzu, Bakarandze, Staskova

Maç sonucu - Kadınlar Liginde dev derbi: Fenerbahçe - Galatasaray

GALATASARAY'IN 2 MAÇ EKSİĞİ VAR

Türk futbol tarihinde bir ilki gerçekleştirerek Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalan ilk takım olan Sarı-Kırmızılıkar, ligde altıncı haftaya iki maç eksik giriyor. Ligde yoluna kayıpsız devam eden Cim Bom namağlup unvanını koruyor.

Haberin Devamı

LİDER FENERBAHÇE

Ligde oynadığı 5 maçı da kazanan Fenerbahçe Petrol Ofisi, lider durumda bulunuyor. Galatasaray Petrol Ofisi ise ligde çıktığı 3 maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Maç sonucu - Kadınlar Liginde dev derbi: Fenerbahçe - Galatasaray

CANLI ANLATIM

Derdi FB TV ve GS TV ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Kadınlar Ligi'ndeki Fenerbahçe-Galatasaray maçının canlı anlatımına haberimizde erişebilirsiniz.

1' Maçta ilk düdük çaldı

45' Karşılaşmada ilk yarı sona erdi | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray

45' İkinci yarı başladı

62'GOL! Fenerbahçe 1-0 Galatasaray (Ümran)

67'GOL! Fenerbahçe 2-0 Galatasaray (Yağmur)

90' Karşılaşma sona erdi

Maç sonucu - Kadınlar Liginde dev derbi: Fenerbahçe - Galatasaray

YORUM YAZ