Lugano galibiyeti sonrası Fenerbahçe'de Alexander Djiku: Zamanla çok daha iyi noktalara geleceğiz

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda Lugano'yu 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Alexander Djiku, yoğun çalıştıklarını ve zamanla çok daha iyi bir hale geleceklerini belirtti.

Lugano galibiyeti sonrası Fenerbahçe'de Alexander Djiku: Zamanla çok daha iyi noktalara geleceğiz

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda deplasmanda 4-3 mağlup ettiği Lugano'yu iç sahada da 2-1 mağlup ederek adını 3. eleme turuna yazdırdı. Fenerbahçe'nin yıldızlarından Alexander Djiku, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Daha iyi noktalara geleceklerini belirten Djiku, "Sezon öncesi çalışmalara baktığınız zaman fiziksel olarak yoğun çalışıyoruz. Zamanla çok daha iyi bir noktaya geleceğimizi düşünüyorum. Açıkçası maça iyi başlayamadık. Enerjimizi iyi bir şekilde ortaya koyamadık ve maalesef ilk yarı kalemizde bir de gol gördük. Potansiyelimizi ve ofansif anlamda neler yapabileceğimizi biliyorduk ve bunun sonucunda çok fazla şans yarattık. İkinci yarıda önce durumu 1-1’e getirdik ve sonrasında galibiyetle golüyle maçı tamamladık" dedi.

Savunma hattında çok fazla opsiyonları olduğunu aktaran Alexander Djiku, "Açıkçası çok fazla opsiyonumuz var. Çok fazla opsiyon çalışıyoruz. Sahada bazen üçlü olduğumuz zaman ben de pozisyon değişiyorum. Defansta oynayan arkadaşlarım pozisyon değişikliği yapabiliyorlar. Geride üçlü yaptığımızda ben sola geçebiliyorum. Çok fazla opsiyon üzerinde çalışıyoruz ve geliştirmeye gayret gösteriyoruz. Bir sonraki maçta bunları çok daha iyi gösterebileceğimizi sanıyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Son olarak Lille eşleşmesine de değinen başarılı savunmacı, "Lille takımını çok iyi biliyorum. Defalarca onlara karşı oynadım. Hoca değişikliğine gittiler. Daha önceki hoca daha önde baskı yapmayı istiyordu. Şuanda daha farklı stilde oynuyorlar. Zor olacak ama iyi maç olacak. Şans %50-50. Kaliteli bir maç olacak. Lille iyi ve güçlü bir takım. Bizlerde büyük bir camiayız ve iyi bir takımız. Tabii ki büyüklüğümüzü sahada göstermeliyiz" dedi.

 

Lugano galibiyeti sonrası Fenerbahçede Alexander Djiku: Zamanla çok daha iyi noktalara geleceğiz

YORUM YAZ