Kabus yaşıyordu, Fenerbahçe'den ayrılıyor! İşte yeni takımı...

Transferde son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Süper Lig devleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor yeni sezon öncesi kadroda yeni yapılanmanın peşinde. Transfer iddiaları da gelmeye başladı. Günün öne çıkan bomba transfer haberlerini sizler için bir araya getirdik...

Kabus yaşıyordu, Fenerbahçe'den ayrılıyor! İşte yeni takımı...
LUAN PERES BREZİLYA YOLCUSU

Jorge Jesus döneminde Temmuz 2022'de 5.2 milyon Euro bonservisle transfer edilen Luan Peres'in sakatlıklardan yakasını kurtaramadı. Sarı Lacivertli formayı sadece 23 kez giyebilen ve geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında lisansı çıkarılmayan Brezilyalı stoper ile yeni sezonda devam edilmeyecek.

UOLEsporte; Fenerbahçe ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Luan Peres'i Palmeiras'ın transfer etmek istediğini açıkladı. Sarı Lacivertli ekibin bu ayrılığa onay vermesi ve Brezilya stoperin kariyerini ülkesinde sürdürmesi bekleniyor.

NDOMBELE'NİN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Galatasaray'da geçiren Fransız oyuncu Tanguy Ndombele, sezonun sona ermesinin ardından Türkiye'den ayrılmıştı. Bonservisi İngiliz ekibi Tottenham'da olan 27 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi, 2025 yılına kadar devam etmesine rağmen yollar ayrıldı.

BEŞİKTAŞ AÇIKLADI: PAULISTA BU AKŞAM İSTANBUL'DA

Beşiktaş yeni futbolcusu Paulista'nın bu akşam İstanbul'da olacağını resmen açıkladı.

Siyah-Beyazlı kulüp yeni transferiyle alakalı, 'Brezilyalı futbolcu Gabriel Paulista, Kulübümüzle görüşmeler yapmak üzere Brezilya'dan İstanbul'a doğru seyahat edecek ve saat 00.05’te İstanbul Havalimanı’nda olacaktır. Gabriel Paulista, Dış Hat Geliş Terminalinden ülkemize giriş yapacaktır.' bilgilendirmesini yaptı.

Haberin Devamı
YENİ TRANSFER BUGÜN GELİYOR

Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı Gabriel Paulista'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst etkili oldu. Brezilyalı stoper, çarşamba akşamı saat 22.45 sularında İstanbul'a gelecek. Takımın başına Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'u, danışman olarak Brad Friedel'i getiren Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verdi. İlk hedef olarak ise savunmaya takviye belirlendi.

ANLAŞMA SAĞLANDI
Siyah-beyazlıların kurmayları, Stefan Savic ve Gabriel Paulista ile yaptığı görüşmelerde ilk anlaşmayı Paulista ile sağladı. Beşiktaş, Atletico Madrid'le sözleşmesi biten 33 yaşındaki Brezilyalı stoperle her konuda anlaşma sağladı. Devre arasında da transferi gündeme gelen ancak son dakikada yönünü 6 aylığına İspanyol devine çeviren deneyimli savunmacı, siyah-beyazlıların teklifini bu kez kabul etti.

İSTANBUL'A GELECEĞİ SAAT
Teknik direktör Van Bronckhorst'un ısrarla kadrosunda görmek istediği başarılı futbolcuyla 2+1 yıllık sözleşme için anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Paulista Beşiktaş'tan 2.6 milyon euro ile 3 milyon euro arasında bir yıllık ücret alacak. Paulista, bugün (çarşamba) sağlık kontrolü ve imza için İstanbul'a gelecek. Brezilyalı stoperin saat 22.45 sularında İstanbul'a inmesi bekleniyor.

DZEKO'YA TARİHİ TEKLİF

Fenerbahçe'nin iç transferinde hareketli günler yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon takımın en golcü oyuncusu konumunda bulunan Dzeko için Arabistan'dan teklif geldi.

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR
Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Dzeko'ya Arabistan'dan astronomik bir teklif geldi. Yıllık 25 milyon euro kazanacağı bir maaş teklifi sunan Arabistan kulübü Dzeko'dan gelecek cevabı bekliyor.

FENERBAHÇE KARARI ONA BIRAKTI
Mourinho'nun Dzeko konusunda kararsız olmasından dolayı top yıldız oyuncuya atıldı. Dzeko'nun Arabistan ekibiyle anlaşması durumunda bonservis olarak minimum 7 milyon euro talep edilecek.

 

TRABZONSPOR'DAN MİLAN'A TRANSFER

Real Madrid ve Borussia Dortmund gibi Avrupa devlerinin takip ettiği Trabzonspor'un genç kalecisi Onuralp Çevikkan için bir iddia da İtalya basınından geldi.

Milan'ın 18 yaşındaki file bekçisini özellikle milli takımda izlediği ve yaz döneminde teklif yapabileceği vurgulandı. Trabzonspor geçtiğimiz yaz 700 bin Euro bonservis bedeliyle Onuralp'i Altınordu'dan kadrosuna katmıştı. Genç kaleci, A takımla idmanlara çıkmasına rağmen ligde ve kupada şans bulamadı.

U19 Ligi'nde ise 12 karşılaşmaya çıktı. 1.92'lik yıldız adayının olası transferinden Trabzonspor ciddi bir bonservis kazancı sağlayabilir.

Haberin Devamı
FENERBAHÇE'NİN İLK TRANSFERİ SÜPER LİG'DEN

Transferde dünya yıldızlarını transfer etmek için harekete geçen Fenerbahçe bir yandan da genç futbolcuları kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı lacivertlilerin hedefindeki genç yıldızlardan ilki Alanyaspor’da büyük çıkış yapan 23 yaşındaki kanat oyuncusu Oğuz Aydın. Sarı lacivertliler, Hollanda devi Ajax’ın da listesinde olan Oğuz Aydın için Alanyaspor'a 3 milyon Euro’luk ilk teklifini iletti.

Alanyaspor'da geride kalan sezonda 38 maçta sahaya çıkan Oğuz Aydın, 13 gol attı ve 8 asist yaptı. 1.83 boyundaki genç oyuncu sağ kanadın yanı sıra, sol kanat ve santrfor bölgesinde forma giyebiliyor. Oğuz Aydın'ın güncel piyasa değeri 4.3 milyon Euro olarak gösteriliyor. Standart Liege’den 19 yaşındaki sol kanat Cihan Çanak da Fenerbahçe'nin gündemde. İki Türk yıldızla, dört büyüklerin de ilgilendiği biliniyor.

YORUM YAZ