Süper Lig ekibinden Anthony Nwakaeme bombası! Görüşmeler başladı...

Futbolseverler EURO 2024'e odaklanmışken gözler bir yandan da transfer haberlerinde... Trendyol Süper Lig'de önümüzdeki sezon şampiyonluk hasretine son vermek isteyen ve bu doğrultuda Jose Mourinho'yu takımın başına getiren Fenerbahçe, üst üste üçüncü şampiyonluk hedefi olan Galatasaray, Giovanni van Bronckhorst ile yeni bir yapılanmaya giden Beşiktaş ve Abdullah Avcı ile yeniden zirveyi hedefleyen Trabzonspor, transferde gaza basmış durumda. Peki son dakika transfer haberleri hangileri? Trendyol Süper Lig'de günün öne çıkan tüm transfer haberleri anbean fanatik.com.tr'de...

Süper Lig ekibinden Anthony Nwakaeme bombası! Görüşmeler başladı...
Anthony Nwakaeme, Türkiye'ye geri dönüyor

2018-2022 yılları arasında Süper Lig'de Trabzonspor'un formasını giyen ve son olarak Al-Fayha'da oynadıktan sonra geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılan Anthony Nwakaeme, Türkiye'ye geri dönüyor. Ajansspor'un haberine göre; Alanyaspor, Nwakaeme ile transfer görüşmelerine başladı. 35 yaşındaki tecrübeli futbolcu Al-Fayha'da 55 maçta 15 gol ile 8 asist yaptı.

Talisca'da indirim şartı

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapmak isteyen Fenerbahçe, Anderson Talisca için nabız yokladı ancak yıldız oyuncunun maaşı moralleri bozdu. Sabah'ın haberine göre ise Mourinho'nun yıllık ücreti kadar olan 12 milyon euroyu Suudi Arabistan'da kazanan Brezilyalı 10 numara, aynı rakamı isterse transfer gerçekleşmeyecek.

Maaş dengesi vurgusu

Maaş dengesini bozmak istemeyen yönetim, 30 yaşındaki oyuncudan ciddi bir indirim bekliyor. Senelik ücret için 7 milyon euro sınırı belirleyen Fenerbahçe, bu kararını futbolcu cephesine bildirdi.

Bu arada Al-Nassr ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Talisca'nın bonservis bedelinde bir sorun yok. Takımdan ayrılmak istediği takdirde kulübü kolaylık sağlayacak. Suudiler 7-8 milyon euro gibi bir bonservis bedeline sambacıyı bırakmaya hazır.

Trabzonspor'dan Hlongwane hamlesi

Transferde adı birçok isimle anılan Trabzonspor için bu kez de Bongokuhle Hlongwane iddiası gündeme geldi. ABD basınından snI24, bordo-mavililerin, Minnesota United forması giyen Hlongwane'yi transfer etmek istediğini yazdı.

Söz konusu haberde, 23 yaşındaki Güney Afrikalı sağ kanadın MLS'te forması en çok satılan oyuncular arasında yer aldığı belirtildi.

Bu sezon oynadığı 13 maçta 3 gol ve 1 asist üreten 1.82 boyundaki futbolcu, Minnesota formasıyla bugüne kadar çıktığı 85 karşılaşmada 22 kez fileleri sarstı, 12 de asist yaptı. Kulübü ile 1 yıl opsiyonlu sözleşmesi olan oyuncunun piyasa değeri 5 milyon Euro.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'den Serhou Guirassy sürprizi

Jose Mourinho'yu teknik direktörlük görevine getiren Fenerbahçe, transferde büyük oynuyor. Takvim'de yer alan habere göre sarı-lacivertli takım, Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart forması giyen Gineli golcü Serhou Guirassy için girişimde bulundu.

20 MİLYON EUROLUK OPSİYONU VAR

Bundesliga ekibiyle müthiş bir sezon geçiren yıldız futbolcunun 2 yıl daha kontratı olmasına rağmen sözleşmesinde 20 milyon euroluk çıkış opsiyonu bulunuyor.

Fenerbahçe'nin de golcü futbolcu için bu bedeli gözden çıkardığı ve 28 yaşındaki yıldızı ikna etmek için görüşmelerini sürdürdüğü ifade ediliyor. Yıldız futbolcuya Avrupa'nın 5 büyük ligindeki takımlardan da teklifler olduğu belirtiliyor.

Galatasaray'dan Höjbjerg hamlesi

Önümüzdeki sezon üst üste üçüncü şampiyonluğunu hedefleyen Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Takvim'in haberine göre sarı-kırmızılı takım, İngiltere Premier Lig'de forma giyen Pierre-Emile Höjbjerg'i renklerine bağlamak için harekete geçti.

Danimarkalı yıldız, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun listesinin ilk sırasında yer alıyor. Cimbom'un kısa süre içinde Tottenham'la ilk görüşmeyi yapacağı, Höjbjerg'in menajerinden de randevu alındığı gelen bilgiler arasında.

Alexis Sanchez sürprizi!

Önümüzdeki sezon Trendyol Süper Lig'de zirveyi hedefleyen Trabzonspor, transfer çalışmalarında tempoyu artırmış durumda. Golcü arayışını sürdüren bordo-mavili takımın, Inter'le sözleşmesi biten Alexis Sanchez'le ilgilendiği iddia edildi.

İspanyol basınında yer alan habere göre Trabzonspor, transferi tamamlamak için Alexis Sanchez ile görüşmelere başladı.

Haberin Devamı
Gedson Fernandes imzalıyor!

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Gedson Fernandes, siyah-beyazlı takımdan ayrılıyor... Sports Digitale'nin haberine göre Kara Kartal ve Rusya Premier Lig kulübü Zenit, Portekizli yıldızın transferi için 20 milyon euro üzerinden bir anlaşmaya varmak üzere.

Tarafların artık son detayları görüştüğü ve transferin tamamlanma ihtimalinin yüksek olduğu, gelen bilgiler arasında. Zenit'in, Portekizli orta saha oyuncusuna 4 yıllık sözleşmeyle birlikte bonuslar hariç yıllık 3 milyon euro maaş teklif ettiği bildirildi.

Serdar Dursun, Amedspor'a doğru

TFF 1. Lig ekibi Amedspor ile anlaşma sağlayan teknik direktör Ersun Yanal, Fenerbahçe ile sözleşmesi biten ve Çin'den transfer teklifi alan Serdar Dursun'u kadrosuna katmak istiyor.

Tecrübeli teknik adam, 32 yaşındaki golcüyü ikna etmek için oldukça yüksek bir teklif yaptı.

ÖZEL | Ömer Necati Albayrak

Fenerbahçe, Levent Mercan ile 4 yıllık özleşme imzaladı!

Ve Jose Mourinho, Fenerbahçe'deki ilk transferini gerçekleştirdi... TRT Spor'un haberine göre sarı-lacivertli takım, Fatih Karagümrük'ün sol beki Levent Mercan ile dört yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı
İşte Batshuayi'nin Galatasaray'dan istediği ücret!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Michy Batshuayi'yi gündemine almıştı. EURO 2024'te Belçika kadrosunda yer almayan golcü futbolcunun, sarı-kırmızılı kulüpten talebi ortaya çıktı.

Sabah'ın haberine göre tecrübeli futbolcu, Galatasaray'dan yıllık 5 milyon euro maaş talep etti. Batshuayi'nin ayrıca imza parası da istediği gelen bilgiler arasında.

Galatasaray'ın, bu talepler üzerine yıldız futbolcu ile pazarlık bile yapmadığı kaydedildi.

YORUM YAZ