Son dakika transfer haberleri | Süper Lig devi ve Parma, Adana Demirspor'un yıldızına talip!

Yaklaşan yaz transfer dönemi öncesi Süper Lig devleri bomba isimler için harekete geçti. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Süper Lig kulüpleri transfer görüşmelerini sürdürüyor. Fenerbahçe'de yaklaşan seçim öncesi hem Ali Koç hem de Aziz Yıldırım transfer listesine dünya yıldızlarını aldı. Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye İtalya'dan talip var. Sarı-Kırmızılılara'a transferde bir de kötü haber geldi. Cimbom'un çok istediği yıldız futbolcu sözleşmesini uzatma kararı aldı. Süper Lig devi ve Parma, Adana Demirspor'un yıldız futbolcusuna talip oldu. İşte Süper Lig'de gündeme gelen son transfer bombaları (29 Mayıs transfer haberleri)

Süper Lig'de sezonun sona ermesiyle gözler yaz transfer dönemine çevrildi. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Süper Lig kulüpleri transfer görüşmelerini sürdürüyor. İşte Süper Lig'de 29 Mayıs transfer haberleri...

Haberin Devamı
BEŞİKTAŞ VE PARMA SÜPER LİG'İN YILDIZINA TALİP!

RMC Sport'un haberine göre; Adana Demirspor'dan Michut'yu kadroya katmak isteyen Parma, bu transferde Beşiktaş ile yarışıyor. Yaz transfer döneminde iki ekibin yıldız futbolcu için devreye gireceği aktarılıyor.

BEŞİKTAŞ Dİ MARİA KONUSUNDA ISRARCI

Yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda da başarı hedefleyen Siyah-Beyazlılar, 1 Temmuz’da başlayacak olan kampa yıldız yağdırmayı planlıyor. Bu doğrultuda hedef isimlerden biri Angel Di Maria. Siyah-beyazlıların oyuncu ve menajerine ikna turları sürerken Di Maria'nın MLS ekiplerinden Inter Miami ile anlaştığı iddia edildi.

BEŞİKTAŞ İSTİYORDU! OPSİYONU KULLANILMADI

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan gurbetçi futbolcu Yusuf Kabadayı takımına geri döndü. Sezon başında Schalke'nin Bayern Münih'ten kiraladığı Yusuf için Siyah-Beyazlılar'ın ilgisi olduğu öğrenilmişti.

Haberin Devamı
GALATASARAY'A KÖTÜ HABER

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan ve sözleşmesinin sonuna gelen Daici Kamada'dan kötü haber geldi.

İtalya basınında çıkan haberlere göre Tudor'un gelmesiyle forma giyme süresi artan Kamada, takımda kalmaya verdi. Kısa süre içerisinde Kamada'nın Lazio ile yeni sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

İCARDİ'YE İTALYA'DAN TALİP VAR

Galatasaray'la Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan hem de attığı 25 golle, ligi gol kralı olarak kapatan Arjantinli golcu Mauro Icardi pek çok takımın radarın. Bu takımlardan biri de Serie A'ya yükselen Como. Cesc Fabregas'ın çalıştırdığı Como, savunmanın yanı sıra orta saha ve hücumu da takviye yapmak istiyor. La Gazette Dello Sport'un haberine göre; Bu doğrultuda hedefteki isimlerden biri Mauro Icardi. Yedi yıl önce Brienno'da gölün batı kıyısında bir villa satın alan forvet için bu bir nevi eve dönüş niteliğinde olacak. Arjantinli futbolcunun maaşı elbette ağır ama temkinli davranılacak. Haberde Como'nun Icardi için girişimde bulunmasının sürpriz olmayacağını belirtildi.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Son röportajlarının tamamında, hatta şampiyonluk kutlamaları sırasında seçtiği “Dönence” şarkısıyla ayrılık mesajları veren Kerem Aktürkoğlu'nun yeni adresi belli oldu. Sarı-Kırmızılı kulübün son dönemdeki yıldızlarından Kerem Aktürkoğlu, kısa süre önce çalıştığı menajerlik şirketini değiştirmişti. O sıralarda bazı Suudi Arabistan kulüplerinin milli yıldızla ilgilendiği öne sürülüyordu. Kerem'in gelecek teklifleri kabul etmeye hazırlandığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı kulüp de süreci yakından takip ediyor.

Haberin Devamı
GALATASARAY'DAN KOVACİC BOMBASI

Önceki gece Ada medyasında yer alan haberlere göre Galatasaray, ara transfer döneminden bu yana Manchester City’nin Hırvat futbolcusu Mateo Kovacic ile temasta. İlk görüşmelerin olumsuz geçtiği, ancak sezon ilerledikçe konunun farklı bir yola girdiği ve transferde ciddi şekilde aşama kaydedildiği belirtildi.

 

F.BAHÇE'DE SEÇİM ORTALIK YANGIN YERİ: HEM BENZEMA HEM DYBALA

Fenerbahçe'de haftasonu yapılacak olan seçim öncesi başkan adaylar vaatlerini arka arkaya sıralıyor. Mevcut başkan Ali Koç, şimden Benzema'yı transfer listesinin en başına yazdı.

Seçime güçlü girmek isteyen ve daha önce Mourinho vaadi veren Aziz Yıldırım ise dünyaca ünlü yıldız için harekete geçti. Yıldırım’ın taraftarı heyecanlandıracak yıldız adayının Paulo Dybala olduğu öğrenildi. 30 yaşındaki oyuncu, Roma’da tam anlamıyla Mourinho’nun prensiydi. Arjantinli futbolcu, tecrübeli teknik adam yönetiminde oynadığı 56 karşılaşmada 24 kez ağları sarsarken, 14 de asist yaptı ve toplamda 38 skor katkısı sağladı.

YORUM YAZ