Fenerbahçe, Jose Mourinho'yu duyurdu! Portekizli hocadan ilk açıklama

Fenerbahçe, dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile görüşmelere başlandığını resmen açıkladı. Mourinho ile iki yıllık anlaşmaya varan sarı-lacivertli kulüp, anlaşmayı Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Son olarak Portekizli teknik direktör, bu konu hakkında açıklama yaptı. Sonrasında Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun Kadıköy'e geleceği tarihi de açıkladı. Jose Mourinho ile ilgili tüm gelişmeler canlı olarak fanatik.com.tr'de...

BİR PAYLAŞIM DAHA

Fenerbahçe, stadyumdan bir fotoğraf paylaşarak, "Bu stat ne heyecanlar yaşadı ne başarıları kucakladı, milyonlarca kalp burada attı! Ve şimdi yeni umutların başlangıcı olmak için hazırlanıyor! Saracoğlu, saat 19.00’da yeni teknik direktörü Jose Mourinho’yu ve büyük taraftarını bekliyor!" notunu düştü.

14.30'DA İSTANBUL'DA OLACAK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun 14.30'da İstanbul'da olacağı öğrenildi. Portekizli teknik direktörü taşıyacak uçağın Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapacağı aktarıldı.

Fenerbahçe, Jose Mourinho için Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda basına ve taraftara açık imza töreni de düzenleyecek. Sarı-lacivertlilerin düzenleyeceği imza töreni 19.00'da başlayacak.

FENERBAHÇE RESMEN AÇIKLADI!

Fenerbahçe, yaptığı yeni paylaşımla Jose Mourinho'nun 2 Haziran Pazar günü saat 19:00'da Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda olacağını duyurdu. Paylaşımda taraftaralara seslenen Jose Mourinho, "Merhaba Fenerbahçeliler, yarın Kadıköy'de buluşuyoruz. Haydi yolculuğumuza başlayalım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YARIN İSTANBUL'A GELECEK

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Fenerbahçe ile dün anlaşmaya varan Jose Mourinho, yarın İstanbul'da olacak.

FENERBAHÇE'DEN PAYLAŞIM

Fenerbahçe, sosyal medyadan, "Yarın akşama plan yapmayın" ifadesiyle bir paylaşım yaptı.

'YARIN GİDEBİLİRİM'

Borussia Dortmund - Real Madrid finali öncesi saha içerisinde açıklamalarda bulunan Jose Mourinho, bir kez daha Fenerbahçe sorusuyla karşı karşıya kaldı. Portekizli teknik adam, 'Belki yarın İstanbul'a gidebilirim' cevabıyla Sarı-Lacivertliler'in taraftarlarına müjdeyi verdi. 

Haberin Devamı
MOURINHO'DAN İLK AÇIKLAMA

Sky Sports'un sorduğu Fenerbahçe sorusuna cevap olarak Jose Mourinho, "Gitmek istediğime karar verdim ama henüz resmi olarak bitmiş bir şey yok. Henüz bunu size kesin olarak teyit edemem ama oraya gitmek istiyorum. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak kolay olmayacak çünkü geçmemiz gereken 3 tur var. Fenerbahçe'de 8 futbolcu EURO 2024'te olacak ve ilk tur öncesi hazırlık kampına katılamayacaklar. Zor olacak ama bildiğiniz gibi meydan okumaları severim. Şampiyonlar Ligi'nde olmak için savaşacağım" dedi.

 

Dursun Özbek'ten Mourinho açıklaması

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe'nin Jose Mourinho'yu göreve getirmesi üzerine sorulan bir soruyu yanıtladı. Özbek konuyla ilgili, "Jose Mourinho, çok önemlisi birisi. Demek ki geçtiğimiz sezonda Galatasaray'ın yarattığı etki, bayağı endişelendirmiş diğer takımları. Onun için yüksek maliyetli, bu sene daha sıkı çalışıyorlar, öyle gözüküyor. Hiç fark etmez. Galatasaray, Galatasaray'dır. Her zaman kazanan takımdır. Özellikle mayıslara gelince, artık herkes mayısın kimin olduğunu biliyor. Bundan sonra da öyle olacaktır. 5. yıldıza hazırlanıyoruz biz. Gelecek sezon sonunda da 5. yıldızı takmış olacağız" ifadelerini kullandı.

Kaka'dan Fenerbahçe ve Mourinho açıklaması

Real Madrid'de oynarken Jose Mourinho ile birlikte çalışan Brezilyalı efsane oyuncu Kaka, Portekizli teknik adamın Fenerbahçe hamlesini değerlendirdi. Sky Sports'a konuşan efsane eski futbolcu, "Jose Mourinho ile Real Madrid'de üç yıl birlikte çalıştım. İnanılmaz bir teknik direktör, her zaman kazanmak isteyen sert bir antrenör. Ona Fenerbahçe'de iyi şanslar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
Dev finali izleyecekler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yeni yönetim listesinde yer alan Acun Ilıcalı'nın, Londra'da Borussia Dortmund ile Real Madrid arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'ni Jose Mourinho ile izleyeceği bildirildi.

Anlaşma iki yıllık

Fenerbahçe, Jose Mourinho ile dün öğle saatlerinde anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertli kulübün sportif direktörü Mario Branco'nun, dünyaca ünlü teknik direktör ile görüşüp anlaşma sağladığı bildirildi.

Fenerbahçe'den KAP açıklaması

Fenerbahçe, dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourniho ile görüşmelere başlandığını resmen açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, "Teknik direktörlük görevi için Jose Mario Dos Santos Mourinho Felix ile görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı
'Her şey için teşekkürler'

Fenerbahçe, İsmail Kartal'a bu açıklama ile veda etti: "Her şey için teşekkür ederiz İsmail Kartal. Renklerine, tarihine ait olduğun; formasını gururla taşıyıp onurla temsil ettiğin Fenerbahçen ile ortaya koyduğun eşsiz mücadele, hem senin hem de sana inanan milyonlarca sarı-lacivert sevdalısının hayallerinin gerçeğe dönüşme inancıydı. Ne sen vazgeçtin bu kulübe inanmaktan ne milyonlarca Fenerbahçeli vazgeçti senin yanında durmaktan. Duruşuna, değerlerine, aidiyetine, saygına ve Fenerbahçeliliğine teşekkür ederiz. Emeklerine minnettarız. Güzel izler bıraktın ve her zaman güzel hatırlanacaksın. Yolun açık olsun. Bu camia hakkımızı yiyenleri unutmayacak, onlarla mücadelemiz bitmeyecek! İlk gün söylediğin o sözü bir kez daha sonsuz inançla haykırıyoruz: Fenerbahçe bizim, Fenerbahçe hepimizin."

İsmail Kartal ile yollar ayrıldı

Trendyol Süper Lig'de bu sezon da şampiyonluğa ulaşamayan Fenerbahçe'de, teknik direktör İsmail Kartal'ın geleceği merak konusu olmuştu. Tecrübeli teknik direktörün 1 yıllık sözleşmesi bugün sona erdi ve resmen sarı-lacivertli kulüpten ayrılmış oldu.

YORUM YAZ