(ÖZET) KRİTİK 3 PUAN KANARYA'NIN! Antalyaspor - Fenerbahçe maç sonucu: 0-2

Derbi maçında Galatasaray'a Kadıköy'de 3-1 kaybeden Fenerbahçe, hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde evinde Belçika ekibi U.S Gilloise'yı 2-1 yenerek moral bulmuştu. Şimdi yeniden lige dönen Jose Mourinho'nun öğrencileri, bu akşam Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında teknik direktör Alex de Souza'nın yönettiği Antalyaspor'a konuk oldu. Fenerbahçe, Tadic'in golüyle 1-0 öne geçti. Ardından Kostic ortaladı, Antalyaspor'dan Thalisson kendi ağlarını buldu. Kanarya, müsabakada 2-0 üstünlüğü yakaladı ve kritik maçta 3 puan Kanarya'nın oldu. Antalyaspor-Fenerbahçe maçına dair tüm detaylar haberimizde...

MAÇ BİTTİ!

Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. 

MERT GELİŞİNE VURDU!

Antalyaspor'da Mert, sağ kanattan gelişine sert vurdu. Ancak, çerçeveyi bulamadı ve top auta çıktı. 

GOL | KENDİ KALESİNE!

Fenerbahçe'de Kostic'in sol kanattan yaptığı ortada Antalyaspor savunmacısı Thalisson ters bir vuruş yaptı ve kendi ağlarını buldu. Fenerbahçe, 2-0 öne geçti. 

Haberin Devamı
TADIC SAĞDAN GETİRDİ!

Fenerbahçe'de Tadic, sağdan hızla geldi. İçeriye doğru ortasını yaptı. Ancak, Dzeko ceza sahasında topla buluşamadı. Savunma araya girdi ve tehlikeyi uzaklaştırdı. 

GOL | TADIC ÇOK KLAS!

Fenerbahçe'de Fred, sağ kanattaki Tadic'i buldu. Sırp yıldız, ceza sahası içinde çok soğukkanlı bir biçimde topu sürdü ve kalecinin sağından yerden topu ağlarla buluşturdu.

TADIC KARŞI KARŞIYA!

Amrabat, Tadic'e doğru harika bir uzun top attı. Sırp yıldız, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Dzeko'ya pas vermeyi düşününce Antalyaspor'da Güray araya girdi ve topu kornere attı. 

Haberin Devamı
FRED KAPTIRDI!

Fenerbahçe'de Fred, orta alanda basit bir pas hatası yapınca Antalyaspor hızlı çıktı. Ancak, yapılan vuruşta top üstten auta çıktı. 

İKİNCİ YARI BAŞLADI!

Antalyaspor-Fenerbahçe müsabakasında ikinci yarının ilk düdüğü çaldı. 

İLK YARI BİTTİ!

Antalyaspor-Fenerbahçe maçının ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

Haberin Devamı
TOWNSEND HARİKA TAŞIDI!

Townsend'in sağ kanattan harika taşıdığı topu ceza sahası yayında alan Kaluzinski, kaleye doğru vuruşunu yaptı. Top üstten auta çıktı. 

YİNE MAXIMIN!

Soldan Maximin aldı topu, sağ ayağına çekti. Kaleye doğru düzgün bir vuruş yapsa da top Antalya savunmasında Veysel Sarı'ya çarptı ve kornere çıktı. 

AMRABAT VURDU!

Fenerbahçe'de Amrabat, ceza sahası yayından topu kontrol etti. Sert bir vuruş yaptı. Top, kalenin üstünden auta gitti.

Haberin Devamı
DİREKTE PATLADI!

Antalyaspor'un hızlı atağında top direkt patladı. Livakovic, ikinci pozisyonda topa sahip oldu. 

MAXIMIN'LE HIZLI ATAK!

Fenerbahçe, Maximin'le hızlı geldi. Soldan Tadic'e aktarılan topla ceza sahası içinde Dzeko buluştu. Savunma, müdahale ederek tehlikeyi uzaklaştırdı. 

İNANILMAZ POZİSYON KAÇTI!

Fenerbahçe, Sebastian Szymanski ile müthiş bir fırsattan faydalanamadı. Polonyalı oyuncu altıpas içerisinde topu boş kaleye atamadı. 

Haberin Devamı
MAÇ BAŞLADI!

Müsabakanın ilk düdüğü çaldı ve maç başladı.

Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu

Fenerbahçe'nin Antalyaspor karşısındaki ilk 11'i şu şekilde:

Livakovic, Mert Müldür, Djiku, Çağlar, Oosterwolde, İsmail, Amrabat, Szymanski, Tadic, Maximin, Dzeko.

Fenerbahçe, 'lacivert' forma ile sahada
Kanarya deplasmanda çok güçlü

Geçtiğimiz sezon deplasmanda namağlup olan Fenerbahçe, bu sezon da dış sahada kaybetmedi. Sarı-lacivertliler ligde oynadığı son 22 deplasman maçında 18 galibiyet, 4 beraberlik elde etti. Kanarya, bu karşılaşmaların 22'sinde fileleri havalandırırken, 14 müsabakada ise kalesini gole kapattı.

Fenerbahçe, Antalyaspor'a 9 maçtır yenilmiyor

Fenerbahçe, Antalyaspor ile oynadığı son 9 Süper Lig maçını kaybetmedi. Sarı-lacivertliler bu süreçte 6 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Kanarya bu maçlarda 17 gol kaydederken, kalesinde ise 8 gol gördü. Akdeniz temsilcisi, Fenerbahçe'ye karşı son galibiyetini 4 Ekim 2019'da İstanbul'da 1-0'lık sonuçla aldı.

Antalyaspor, formasını seçti
VAR hakemi açıklandı

Antalyaspor-Fenerbahçe maçının VAR hakemi açıklandı. Bu akşam saat 19.00'da başlayacak mücadeleye VAR hakemi olarak Alper Çetin atandı.

Ligde 57. randevu

İki takım bugüne kadar Süper Lig'de 56 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler, 37 kez sahadan galip ayrılırken, kırmızı-beyazlılar ise 8 maçta galibiyet sevinci yaşadı. 11 mücadele de berabere sona erdi. Rekabette Kanarya'nın 102 golüne, Akdeniz ekibi 47 golle yanıt verdi. İki ekip arasında Antalya'da yapılan son karşılaşmayı sarı-lacivertliler 2-0'lık skorla kazandı.

Kostic'ten iyi, Osayi-Samuel'den kötü haber

Fenerbahçe'nin yeni transferi Filip Kostic, Antalyaspor ile oynanacak maçın kamp kadrosunda yer aldı. U.S Gillosie karşılaşmasında sakatlık yaşayan Bright Osayi-Samuel ise mücadelenin kadrosuna alınmadı.

Alex, efsanesi olduğu Fenerbahçe'ye karşı

Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza, efsanesi olduğu Fenerbahçe'ye karşı Akdeniz ekibinin başında oldukça zor bir müsabakaya çıkacak. 8 sezon Fenerbahçe formasını terleten, rekorları alt üst eden ve şampiyonluklar yaşayan Alex de Souza, bu akşam eski takımını yıkmaya çalışacak.

8 PUAN TOPLADI

Antalyaspor’un başındaki Brezilyalı teknik adam, geriden kalan 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Maçı Cerondon Airlines Park’ta izleyecek olan Sarı-Lacivertli taraftarların da büyük sevgi gösterilerinde bulunması beklenen Alex, duygu yoğunluğu yüksek bir 90 dakika yaşayacak.

Muhtemel 11'ler

Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasının muhtemel 11'leri şu şekilde:

Antalyaspor: Piric, Mert Yılmaz, Veysel, Kelven, Güray, Kaluzinski, Erdal Rakip, Townsend, Larsson, Djenepo, Samudio.

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Becao, Çağlar, Oosterwolde, Fred, Amrabat, Tadic, Szymanski, Saint-Maximin, Dzeko.

Fenerbahçe, Antalyaspor'a konuk oluyor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde bu akşam Antalyaspor'a konuk olacak. Corendon Airlines Park'ta oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak. 

Hakem Cihan Aydın'ın yöneteceği maç beIN SPORTS 1 kanalı ve TOD platformundan canlı olarak yayınlanacak.

YORUM YAZ