(ÖZET) Göztepe - Fenerbahçe maç sonucu: 2-2 Son anlar nefes kesti | Puanlar paylaşıldı

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Süper Lig'in 2. haftasında Göztepe'ye konuk oldu. Sezona Adana Demirspor galibiyetiyle başlayan Kanarya, 2'de 2 için sahaya çıktı. Fenerbahçe, zorlu Göztepe deplasmanında Dzeko'nun penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Ardından En-Nesyri sahneye çıktı ve skor 0-2 oldu ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda Göztepe adına Koray Günter farkı bire indirdi. Son anlarda Romulo'nun golü geldi ve maçın skoru belirlendi: 2-2 Göztepe-Fenerbahçe maçına dair tüm detaylar haberimizde...

MAÇ BİTTİ!

Göztepe-Fenerbahçe maçı 2-2 eşitlikle sona erdi. 

2-2 OLDU!

Göztepe'de Romulo attı, Göztepe skoru 2-2'ye getirdi. 

CENK VURDU, SON ANDA SAVUNMA!

Ceza sahası sağ çaprazından Cenk Tosun topla buluştu, kayarak vuruşunu yaptı. Ancak, Göztepe savunması araya girip tehlikeyi önledi. 

Haberin Devamı
SON ANDA LIVAKOVIC!

Göztepe'nin ceza sahasına yakın bölgesinden kullandığı serbest vuruşta Livakovic son anda topu kornere gönderdi. 

KORAY GÜNTER FARKI BİRE İNDİRDİ!

Göztepe'nin sağ taraftan kullandığı korner atışına iyi yükselen Koray Günter, kaleci Livakovic'in sağına doğru topu ağlarla buluşturdu ve skoru 1-2'ye getirdi. 

EN-NESYRI VURDU, ARDA!

Ceza sahası sağ çaprazından topu kontrol eden EN-Nesyri sol ayağıyla kalecinin sağına doğru vurdu, ancak Arda iyi uzandı ve gole izin vermedi. 

Haberin Devamı
DZEKO SOL AYAKLA VURDU!

Allan Saint-Maximin, sağ kanattan hızlı geldi. Ceza sahası dışında topla buluşan Dzeko, topu düzeltti sol ayağıyla vurdu. Top, kalenin sağ üstünden dışarıya çıktı. 

LIVAKOVIC ÇIKARDI!

Romulo ceza sahası içinde bir anda Livakovic'le karşı karşıya kaldı. Vuruşunu yaptı, Hırvat kaleci topu karşıladı. 

İKİNCİ YARI BAŞLADI!

Mücadelenin ikinci yarısının ilk düdüğü çaldı. 

Haberin Devamı
İLK YARI BİTTİ!

Fenerbahçe, Göztepe deplasmanında ilk yarıyı 2-0 önde noktaladı. 

İLK 11'DE BAŞLADI, İLK GOLÜNÜ ATTI!

Fenerbahçe'de ilk yarının son anlarında Szymanski, sağ kanattan harika bir orta yaptı. En-Nesyri, arka direkte klas bir kafa vuruşu yaptı ve takımını 2-0 öne geçirdi. 

DZEKO ATTI: SKOR 0-1

Fenerbahçe'de Edin Dzeko, Fenerbahçe'nin Osayi-Samuel'le kazandığı penaltıyı kullandı. Kaptan, kaleci Arda'yı sağ köşeye, topu sol köşeye göndererek takımını Göztepe deplasmanında 1- öne geçirdi. 

Haberin Devamı
OSAYİ VURDU, KALECİ ARDA!

Dzeko, sağdan ceza sahasına giren Osayi-Samuel'i gördü. Osayi, sağ çaprazdan müsait pozisyondan vuruşunu yaptı, ancak top kaleciden kornere çıktı. 

LIVAKOVIC ÇIKTI VE ALDI!

Göztepe'de sağdan yapılan orta, ceza sahası içine doğru tehlikeli geldi. Livakovic, çıktı ve topu kontrol etti. Pozisyonun ardından Hırvat kaleci, bir süre sakatlık yaşadı, ancak yeniden oyuna devam etti. 

GOL İPTAL!

Göztepe'nin sol kanattan geliştirdiği atakta Romulo topu ağlara gönderdi, ancak VAR'da pozisyonu izleyen karşılaşmanın hakemi Kadir Sağlam, gol öncesinde Kubilay'ın İsmail Yüksek'e faul yaptığını tespit edip golü iptal etti. 

Haberin Devamı
TADIC VURDU BARAJDAN DÖNDÜ!

Fenerbahçe'nin ceza sahası sağ çaprazından kullandığı serbest vuruşta Tadic vurdu, top barajdan sekti. 

DOĞAN'DAN TEHLİKELİ ŞUT!

Doğan Erdoğan, kayarak son anda ceza sahası dışından şutunu çekti; top direk dibinden auta gitti.

OSAYI VURDU!

Soldan Dzeko ortasını yaptı, sağdan ceza sahası içine doğru koşan Bright Osayi-Samuel kafa vuruşunu yaptı. Top, kalecide kaldı. 

TADIC ORTALADI!

Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta Tadic ortasını yaptı. İçeriye gelen topu En Nesyri indirdi, Maximin ceza sahası içinde çalım denedi ancak Göztepe savunması tehlikeyi önledi. 

GÖZTEPE TEHLİKELİ GELDİ!

Göztepe'nin soldan geliştirdiği atakta ceza sahası içinde Kubilay vurdu, top Livakovic'de kaldı. 

MAÇ BAŞLADI!

Göztepe-Fenerbahçe mücadelesinde ilk düdük çaldı. 

11'LER BELLİ OLDU!

İşte Göztepe - Fenerbahçe maçının ilk 11'leri:

Göztepe: Arda, Heliton, Kubilay, Dennis, Miroshi, Doğan, Koray, Nielsen, Djalma, Romulo, Isaac.

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Çağlar, Oosterwolde,İsmail, Szymanski, Tadic, Maximin, En Nesyri, Dzeko.


Göztepe-Fenerbahçe muhtemel 11'ler:

Göztepe: Arda, Sangare, Koray, Heliton, Dismas, Silva, Dennis, Solet, Yalçın, Romulo, Kubilay

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Maximin, En-Nesyri

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

Göztepe-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak ve saat 21:45'te başlayacak Göztepe-Fenerbahçe maçı beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak. Kadir Sağlam'ın yöneteceği karşılaşmanın canlı takibi ve tüm detayları haberimizde olacak.

Fred 13 numaralı formayı giyecek

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Fred, maçtan önce yaptığı paylaşımla yeni sezonda 13 numaralı formayı giyeceğini duyurdu. 

VAR hakemi belli oldu

Süper Lig'in 2. haftasında Göztepe ile Fenerbahçe arasında bu akşam oynanacak maçın Video Yardımcı Hakemi (VAR) Mustafa İlker Coşkun oldu. Coşkun'a AVAR'da Serkan Çimen eşlik edecek.

Göztepe'den maç günü paylaşımı
Fenerbahçe'den maç günü paylaşımı
Stoilov için özel maç

Stanimir Stoilov, geçtiğimiz sezonun ortasında başına geçtiği Göztepe’yi Süper Lig’e çıkarmıştı. Bugünkü karşılaşmanın, başarılı teknik adam için özel bir anlamı var. Stoilov, futbolcuyken 1992-93 sezonunda Fenerbahçe forması giymişti. 12 maça çıkan Bulgar çalıştırıcı, 1’i Galatasaray’a olmak üzere 4 gol atmış ve 3 de asist yapmıştı. Stoilov, bu akşam eski takımına rakip olacak.

Fenerbahçe’nin İzmir kadrosu

Livakovic, Ertuğrul, Furkan; Samuel, M.Müldür, Çağlar, Becao, Djiku, Yusuf, Oosterwolde, Ferdi; Krunic, Bartuğ, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can; Cengiz, Oğuz, Maximin, Tadic, Dzeko, En-Neyri, Cenk.

Ferdi & Fred kafilede

Sarı-Lacivertliler, Gözetepe maçının son idmanını dün sabah saatlerinde gerçekleştirdi. Taktik ağırlıklı geçen antrenmanın ardından Fenerbahçe, özel uçakla karşılaşmanın oynanacağı İzmir’e gitti. Kafile burada bir grup taraftar tarafından tezahüratlarla karşılandı. Lille maçında sakatlığı nedeniyle oynamayan Ferdi ve iyileştikten sonra bireysel çalışan Fred de İzmir’e götürüldü.

Göztepe 3 puan hasretini bitirmek istiyor

Göztepe, ligden düştüğü 2021-2022 sezonunun son 15 haftası dahil, Süper Lig'de 16 maçtır kazanamıyor. İzmir ekibi 3 puan hasretine taraftarı önünde nokta koymanın hesaplarını yapıyor.

Fenerbahçe 2'de 2 peşinde

Sezona 3 puanla başlayan Fenerbahçe, İzmir deplasmanında kazanıp 2'de 2 ile evine dönmenin peşinde olacak.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında yarın Göztepe'ye konuk olacak. Jose Mourinho'lu Sarı Lacivertliler, ligin ilk haftasında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti. Stanimir Stoilov'lu Sarı Kırmızılılar ise Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

YORUM YAZ