RESMEN AÇIKLANDI! Ferdi Kadıoğlu, Brighton için İngiltere'ye uçtu! Anlaşma sağlandı, işte detaylar...

Fenerbahçe'de sergilediği performansla dev takımları peşine takan Ferdi Kadıoğlu'nun yeni adresi belli oldu. Premier Lig ekibi Brighton ile anlaşma sağlayan milli futbolcu, özel uçakla İngiltere'ye gitti. Bu gelişmeyi sarı-lacivertli takım resmen açıkladı.

RESMEN AÇIKLANDI

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’nun Brighton ile transfer görüşmelerini ilerletmesi ve sağlık kontrolünden geçmesi için İngiltere’ye gideceğini açıkladı.

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion FC ile transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere kulübümüz tarafından izinli bir şekilde İngiltere’ye gidecektir."

LONDRA'DA İNECEK

Sports Digitale'nin haberine göre; Brighton'ın yeni transferi Ferdi Kadıoğlu yerel saatle 22.30'da (TSİ 00.30) Londra Biggin Hill Havalimanı'nda olacak.

İSTANBUL'DAN AYRILDI

Genç oyuncu, transfer için özel uçakla İngiltere'ye uçtu.

Haberin Devamı
ÖZEL UCAKLA İNGİLTERE'YE GİDECEK

Milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, ailesiyle birlikte saat 20.30’da Atatürk Havalimanı’ndan özel uçakla İngiltere’ye gidecek.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu'nun yeni adresi belli oldu. Milli futbolcu İngiltere Premier Lig ekibi Brighton ile anlaşma sağladı.

YORUM YAZ