Fenerbahçe'den ayrıldı! İşte yeni adresi

Süper Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ederken, transfer döneminde de heyecan dorukta. Avrupa'da mücadele eden Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile ilgili günün öne çıkan bomba transfer iddialarını sizler için bir araya getirdik. Fenerbahçe'den ayrılan tecrübeli ismin yeni adresi netleşmek üzere.

HATAYSPOR'DAN CALVO BOMBASI

Transfer çalışmaları devam ederken Süper Lig ekibi Hatayspor'dan sürpriz bir hamle geldi. Fabrizio Romano'nun haberine göre Kosta Rika Milli Takım kaptanı Francisco Calvo Türkiye'ye dönmeye hazırlanırken, Hatayspor onu transfer etmek için yarışıyor.,

2022 yaz transfer döneminde Konyaspor'a katılan Francisco Calvo, geçen sezonun devre arasında sözleşmesindeki maddeyi devreye koyarak tek taraflı sözleşmesini feshederek takımdan ayrılmıştı. Konyaspor'da 55 kez forma giyen Calvo, Meksika ekibi FC Juarez forması giyiyor.

Joshua King Fransa yolcusu

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra henüz bir takımla anlaşmayan Joshua King için sürpriz bir gelişme yaşandı. RMC Sport'un haberine göre; tecrübeli futbolcu Fransa ekiplerinden Toulouse ile anlaşmaya çok yakın.

Beşiktaş için sürpriz iddia

İtalyan gazeteci Mirko Di Natale'nin haberine göre; Beşiktaş, Juventus forması giyen Tiago Djalo ile ilgileniyor. 24 yaşındaki stoper için harekete geçen Siyah Beyazlılar'ın Colley'in takımdan ayrılması durumunda savunma hattını güçlendirmek için harekete geçtiği öğrenildi.

Haberin Devamı
Eyüpspor'dan Leo Dubois için resmi teklif

Arda Turan yönetiminde Süper Lig'e oldukça başarılı bir giriş yapan Eyüpspor'dan sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Ertan Süzgün'ün haberine göre; İstanbul ekibi Galatasaray'dan Leo Dubois için resmi teklifte bulundu.

Tecrübeli futbolcu geçen sezonu Başakşehir'de kiralık olarak geçirmiş ve bu sezon da Okan Buruk'tan aldığı şansı iyi değerlendirememişti. Transfer için kısa zamanda Galatasaray yönetiminin karar vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe, Ferdi'nin alternatifini buldu

Ferdi Kadıoğlu’nun Brighton’a gitmesiyle sol bek transferi için vites artıran Fenerbahçe’nin gündemine Gentli Archie Brown girdi.

Ferdi Kadıoğlu'nun Premier Lig ekibi Brighton'a gitmesiyle sol bek transferi için vites artıran Fenerbahçe'nin gündemine Archie Brown girdi. 22 yaşındaki futbolcu, Sarı-Lacivertliler'e önerildi. Bunun üzerine Fenerbahçe yönetimi, Jamaika asıllı İngiliz oyuncuyu kadroya katmak için KAA Gent kulübüyle temaslara başladı.

3 Eylül'de Avrupa için listesini UEFA'ya bildirecek olan Kanarya, hafta sonuna kadar bu transferi bitirmeyi planlıyor. Bu sezon ligde 4, Avrupa'da 5 maçta forma giyen genç futbolcu, hücumcu kimliğiyle dikkat çekiyor. Brown geçen sezon 31 müsabakada rakiplerine 63 çalım atarken, bu alanda Belçika Ligi'nde zirvede yer aldı. Belçika kulübünün, Fenerbahçe'den 12 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi.

Galatasaray'dan Tagliafico hamlesi

Galatasaray'da sol bek krizi bitmiyor. Bu bölgeye bir türlü aradığı ismi bulamayan, geçen sezonun devre arasında renklerine kattığı Derrick Köhn'den de memnun olmayan Galatasaray kurmayları yeni bir formül bulmaya çalışıyor.

ARANAN KAN FRANSA'DA OLABİLİR

Aranan kan Fransa'da olabilir. Lyon'un satış listesine koyduğu Nicolas Tagliafico, Sarı Kırmızılılar'ın radarına girdi.

Sarı-kırmızılılar, Köhn'ü ya kiralayacak ya da bu oyuncuyu, eski kulübü Hannover ile anlaşıp transfer taksitini ödemeden geri gönderecek. Her şey planlandığı gibi gider ve yabancı kontenjanı açılırsa, 31 yaşındaki Tagliafico için Lyon ile masaya oturulup makul bir bonservis bedeline transfer gerçekleşecek.

Haberin Devamı
Fenerbahçe Medina ile anlaştı

Fenerbahçe'de uzun süredir gündemde olan Cristian Medina transferinde olumlu bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe, Cristian Medina için yaklaşık 3 haftadır süren girişimlerinde önemli mesafe katetti. Sportif direktör Mario Branco, 22 yaşındaki orta saha oyuncusuna projelerini anlattı, ardından menajeri Gabriel Penalba ile detayları görüştü. Taraflar her konuda anlaşma sağladı.

Boca Juniors ise 15 milyon Dolar’ın yanı sıra transferden doğacak verginin de ödenmesini talep etmişti. Fiorentina’nın da 14 milyon Dolar’lık önerisi geri çevrilmişti. Medina ile el sıkışarak avantajlı konuma gelen Fenerbahçe, Arjantin ekibiyle yaptığı pazarlıkları sıklaştırdı. Tarafların kısa sürede orta yolu bulması bekleniyor.

AEK'dan Aboubakar açıklaması

İsmi Yunan ekibi AEK ile anılan Vincent Aboubakar için Yunan ekibinden açıklama geldi.

Sportime'ın haberine göre AEK, Vincent Aboubakar'ın satın alınmasıyla ilgili haberleri reddetti.

Sarı-siyah kulüp yöneticileri çıkan iddialar ile ilgili Yunan basınına "Transfer çalışmalarımız sürüyor. Hücuma takviye yapacağız ancak Aboubakar'a ilgimiz yok." açıklaması yaptı.

Galatasaray ve Beşiktaş Galan'ın peşinde

İspanyol basınında çıkan haberlere göre; Beşiktaş ve Galatasaray, 29 yaşındaki sol bek Javi Galan için Atletico Madrid ile görüşmelerde bulunuyor.

Haberin Devamı
Beşiktaş'ta gözler Angelo'da

Stoper transferini tamamlayan Beşiktaş, gözünü kanat transferine çevirdi. Beşiktaş'ta tek gündem ise Chelsea forması giyen Angelo.

SON AŞAMAYA GELİNDİ

Kartal, kanat için düşündüğü 20 yaşındaki oyuncu Angelo Gabriel'in transferinde de son aşamaya geldi.

Alman Kicker dergisi, Beşiktaş'ın kiralama bedeli olarak Angelo'ya 500 bin Euro vereceğini, sezon sonu bonservisini alınırsa 5 milyon euro daha ödeyeceğini yazdı.

Transferin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Krunic'in talipleri artıyor

Fenerbahçe'de istenmeyen ve yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen adamların başında gelen Rade Krunic'e İtalya'dan bir talip daha çıktı. Empoli, Boşnak orta saha için devreye giren ilk Serie A ekibi olmuştu.

TORİNO DA TALİP OLDU

Yeni bir gelişmeyle birlikte Empoli'nin ardından Torino'nun da oyuncuyu istediği iddia edildi.

Fenerbahçe Hermoso için devrede

Atletico Madrid'le sözleşmesi sona eren Mario Hermoso'yu Fenerbahçe gündemine aldı. Hermoso'nun senelik 5 milyon euro talep ettiği belirtildi.

Sabah gazetesinde yer alan haberde Jose Mourinho'nun istediği sol ayaklı stoper transferi için çalışmaların başladığı ve sarı-lacivertlilerin Atletico Madrid'le sözleşmesi sona eren Mario Hermoso'yla ilgilendiği belirtildi.

Haberde, 29 yaşındaki futbolcunun senelik 5 milyon euro'nun yanında imza parası da talep ettiği ifade edildi.

GALATASARAY DA İSTİYORDU

Yıldız futbolcu ile Galatasaray da ilgileniyordu. Fenerbahçe'nin bu hamlesi sonrası Sarı Kırmızılılar'ın nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. 

Haberin Devamı
YORUM YAZ