FENERBAHÇE'DE ALİ KOÇ YENİDEN BAŞKAN! Sonuçlar belli oldu, ilk açıklama geldi (Fenerbahçe seçim sonuçları)

Fenerbahçe'de mevcut başkan Ali Koç ile eski başkan ve yeniden başkanlığa aday olan Aziz Yıldırım başkanlık için yarıştı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yapılan seçimde Ali Koç, rakibi Aziz Yıldırım'ı geride bırakarak 3. kez üst üste başkan seçildi.

Mevcut başkan Ali Koç ile eski başkan ve başkan adayı Aziz Yıldırım arasında yapılan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde düzenlendi. Aziz Yıldırım ile ikinci kez yarışa giren Ali Koç bir kez daha kazanan taraf oldu. 

Haberin Devamı
KESİN SONUÇLAR AÇIKLANDI

Fenerbahçe başkanlık seçimi resmi sonuçlar:

TOPLAM OY :27.489
GEÇERLİ OYLAR: 26.947 
ALİ KOÇ: 16.464 
AZİZ YILDIRIM: 10.483

'HERKES HAZIR OLSUN'

Sözlerine devam Ali Koç "Artık Fenerbahçe'nin hocasını, oyuncusunu sosyal medyada çerez etmeyelim. Enerjimizi yıkmak istediğimiz sistem için harcayalım. Riva'da bu akşam sonuçlardan memnun olmayan biri vardır. Ağaçları büyüten gök gürültüleri değil yağmurlardır. Fenerbahçe sağanak yağmuruna herkes hazır olsun. Şimdi sen, ben değil; bizim için, Fenerbahçe için... Yaşa Fenerbahçe, en büyük Fenerbahçe, iyi ki Fenerbahçe." dedi.

'F.BAHÇE ÇAĞI BUGÜNDEN İTİBAREN BAŞLIYOR'

Fenerbahçe'de yeniden başkan seçilen Ali Koç, kürsüye çıkarak açıklamalarda bulundu.

İşte Ali Koç'un açıklamaları:

"Güzel, demokratik, heyecanlı, yeri geldiği zaman coşkulu, yeri geldiği zaman gergin bir kongreyi daha tamamladık. 28 bin kongre üyemiz oy kullandı. Bu Fenerbahçe demokrasisi adına büyük bir rekordur. Türkiye'de hiçbir kulüp bu rakamlara yaklaşamıyor. Fenerbahçe büyüklüğünü kongrede de gösterdik. Artık Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor.  Bundan sonra önümüze bakma zamanıdır. Artık Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor. Başarılara doyacağımız, dünyada Fenerbahçeli olmayan taraftarların da Fenerbahçe'yi izleyeceği, marka değerimizin artacağı, uluslararası başarılarımızı elde edeceğimiz bir dönem başlamaktadır. Artık Fenerbahçe ismini duyduklarında rakiplerimizin korkacağı bir döneme girdik. Hem Türkiye'de hem de yurt dışında. Yarından itibaren hepimiz bu yeni dönemin parçası olalım. Bizler, bugün bu camianın bütün renklerini kucaklamak için buradayız."

 

Haberin Devamı
ALİ KOÇ YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Fenerbahçe’de Ali Koç, Aziz Yıldırım’ı geride bırakarak üst üste 3. kez başkan seçildi.

BAKAN BAK'TAN ALİ KOÇ'A TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Fenerbahçe'de yeniden başkan seçilen Ali Koç'u tebrik etti.

Bakan Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Fenerbahçe Spor Kulübü’nün bugün yapılan olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden seçilen Ali Koç ile yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

AZİZ YILDIRIM'DAN İLK AÇIKLAMA

Ali Koç ile birlikte kürsüye gelen Aziz Yıldırım, "Sevgili Fenerbahçeliler, Fenerbahçe'ye yakışan bir kongre yaptık. Hepinize teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım görevimizi yaptık, inşallah sayın Ali Koç ve arkadaşları çizdiğimiz harita doğrultusunda Fenerbahçe'yi şampiyon yaparlar." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
ALİ KOÇ, AZİZ YILDIRIM'IN YANINA GİTTİ

Ali Koç, seçim sonuçları resmiyet kazanmadan Aziz Yıldırım'ın yanına gitti. Ali Koç, Aziz Yıldırım ve ekibini tebrik etti.

KUTLAMA YAPILMAYA BAŞLANDI

Ali Koç'u destekleyen kongre üyeleri, meşalelerle kutlama yapmaya başladı. Bu sırada Ali Koç, tribünleri gezdi.

SANDIKLAR AÇILMAYA DEVAM EDİYOR

8 numaralı sandık sonucu:

Ali Koç: 363
Aziz Yıldırım: 191

17 numaralı sandık sonuçları:

Ali Koç: 355
Aziz Yıldırım: 215

18 numaralı sandık sonuçları:

Ali Koç: 343
Aziz Yıldırım: 204

30 numaralı sandık sonuçları:

Ali Koç: 342
Aziz Yıldırım: 210

Haberin Devamı
İLK SANDIK SONUÇLARI BELLİ OLDU

4 numaralı sandık sonucu:

Ali Koç: 295
Aziz Yıldırım: 270

6 numaralı sandık sonucu:

Ali Koç: 348
Aziz Yıldırım: 255

21 numaralı sandık sonucu:

Ali Koç: 385
Aziz Yıldırım: 190

22 numaralı sandık sonucu:

Ali Koç: 347
Aziz Yıldırım: 230

47 numaralı sandık sonucu:

Ali Koç: 184
Aziz Yıldırım: 133

OY SAYIMI BAŞLADI

Fenerbahçe'de yaklaşık 27 bin üye sandıklara gelip oy verdi. 17:00 itibarıyla oy verme işlemi sona erdi. 

Fenerbahçe Divan Kurul Başkanı Vefa Küçük'ün de yaptığı açıklamayla oyların sayımına geçildi.

OY VERME İŞLEMİ SONA ERDİ

Fenerbahçe Kulübünün olağan seçimli genel kurulunda oy verme süresi sona erdi. Son oylar verildikten sonra oy sayma işlemleri başlayacak.

Haberin Devamı
ALİ KOÇ OYUNU KULLANDI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, başkanlık seçiminde oyunu kullandı.
Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ülker Stadyumu'nda yapılıyor. Kongre üyeleri, belirtilen sandıkta oylarını kullanmaya devam ediyor. Sabah saatlerinde stada gelen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tüm gün boyunca alanda olurken, kongre üyeleriyle yakından ilgilendi. Koç, saat 16.10 sıralarında 27 No'lu sandıkta oyunu kullandı.

FENERBAHÇE'DE OY REKORU KIRILDI

2018'deki Fenerbahçe seçimlerinde 21 bin 350 kişi oy kullanmıştı. Bugün yapılan Olağan Seçimli Genel Kurul'da 15:00 itibari ile oy kullanan kişi sayısı 22000'i geçti. Böylece kulüpler düzeyindeki seçimler bazın yeni bir rekor kırılmış oldu. Yeni seçilen Fenerbahçe başkanı da en çok oyla seçilen başkan olarak tarihe geçecek.

AYKUT KOCAMAN OYUNU KULLANDI

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ülker Stadyumu'nda yapılıyor. Kongre üyeleri, belirtilen sandıkta oylarını kullanmaya devam ediyor. Fenerbahçe'de 2010-2013 yılları arası ve 2017-2018 sezonlarında futbol A takımı teknik direktörlüğünü yapan Aykut Kocaman da oy kullanmak için alana geldi.
Sarı-lacivertli kongre üyeleriyle fotoğraf çektiren Kocaman, daha sonra oy kullanma kabinine girerek oyunu kullandı.

Haberin Devamı
VERİLEN OY SAYISI 22 BİNİ AŞTI

Fenerbahçe olağan seçimli genel kurulunda saat 15.00 itibari ile oy kullananların sayısı 22 bini geçti.

AZİZ YILDIRIM OYUNU KULLANDI

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, başkanlık seçiminde oyunu kullandı.
Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ülker Stadyumu'nda yapılıyor. Kongre üyeleri, belirtilen sandıkta oylarını kullanmaya devam ediyor. Sabah saatlerinde stada gelen başkan adayı Aziz Yıldırım, yoğun ilgiyle karşılanırken, daha sonra kongre üyeleriyle sohbet etti. Yıldırım, saat 16.15 sıralarında 45 No'lu sandıkta oyunu kullandı.
Yıldırım, oyunu sandığa atarken basın mensuplarına 'Hayırlı olsun' açıklamasında bulundu. Yıldırım, çevresindeki yoğun kalabalıkla birlikte platformun bulunduğu alana geçti.

ANLIK OY SAYISI: 13739

Fenerbahçe olağan seçimli genel kurulunda saat 13.00 itibari ile 13 bin 739 kongre üyesi oy kullandı.

ALİ KOÇ VE AZİZ YILDIRIM'A YOĞUN İLGİ

Erken saatlerde stada gelen Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, sahaya indiği andan itibaren kongre üyeleri tarafından çevresinde yoğun bir kalabalık oluşturdu. Daha sonra Maraton Alt tribünü önünde kurulan sandıkların orayı gezen Yıldırım, yanındakilerle birlikte alanı gezdi.

Ali Koç ile fotoğraf yarışı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da daha sonra bu bölüme gelerek kongre üyeleriyle sohbet etti. Saha ortasında kurulan platformun bulunduğu alana geçen Başkan Koç'a kongre üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar Başkan Koç ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

ŞU ANA KADAR 8280 ÜYE OY KULLANDI

Fenerbahçe’de devam eden Olağan Seçimli Genel Kurul'da saat 11.30 itibariyle, 8 bin 280 üye oy kullandı.

ALİ KOÇ DA STADYUMA GELDİ
SANDIKLARDA BÜYÜK YOĞUNLUK VAR

Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda oy verme işlemi, kurulan 47 sandıkta devam ediyor. Üyeler, saat 17.00'ye kadar oy verme işlemini gerçekleştirebilecek.

Henüz erken saatler olmasına rağmen sandıklarda büyük yoğunluk gözleniyor

OY VERME İŞLEMİ BAŞLADI

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda oy verme işlemi başladı. Kapıların açılmasının ardından bazı kongre üyelerinin koşarak sandıklarına gittİği görüldü.

AZİZ YILDIRIM STADA GELDİ

Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım, Seçimli Olağan Genel Kurulu'n yapılacağı Ülker Stadı'na geldi.

AZİZ YILDIRIM’IN YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Mithat Yenigün, Mahmut Uslu, Nihat Özbağı, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Mehmet İman, Ahmet Önder Fırat, Fatih Öztürk, Murat Salar, Mehmet Selim Kosif, Batuhan Özdemir, Ömer Onan, Hande Tibuk, Ahmet Özokur, Mustafa Ömer Topbaş, Emin Selim Akgün, Mustafa Aydın Acun, Emrah Tünay, Mehmet Engin Özturan, Savaş Adalet, Berkay Erdim ve Tuna Akın.

ALİ KOÇ’UN YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Erol Bilecik, Burak Kızılhan, Sertaç Komsuoğlu, Acun Ilıcalı, Ahmet Ketenci, Alper Alpoğlu, Cenk Öztanık, Eren Dişli, Ergun Özen, Esin Güral Argat, Fethi Pekin, Hakan Safi, Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Hüseyin Bozkurt, Kemal Danabaş, Mehmet Dereli, Nedim Keçeli, Özgür Özaktaç, Rıfat Perahya ve Selma Rodopman

BAŞKANLIK SEÇİMİNDE TADİC SÜRPRİZİ

Fenerbahçe'de yapılan seçimlerde bir kongre üyesi oyunu Dusan Tadic'ten yana kullandı.

Fenerbahçe'de yapılan başkanlık seçimine sürpriz görsel damga vurdu.

Sarı lacivertli takımda bir kongre üyesi oy kullandığı sandığa Dusan Tadic pusulası koydu.

Fenerbahçeli üye, o anı telefonunun kamerasıyla çekerek sosyal medya hesabından paylaştı.

Bu fotoğraf karesi kısa süre içinde sosyal medyada gündeme oturdu.

Fenerbahçe camiası başkanını seçiyor

Fenerbahçe'de seçim günü geldi. Seçimli Olağan Genel Kurulu'ndaki oylama sonucunda kulübün yeni başkanı seçilecek. Mevcut başkan Ali Koç ile eski başkan ve başkan adayı Aziz Yıldırım arasında yapılacak seçim nefesleri kesecek.

Seçimli genel kurul toplantısı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yapılıyor. Genel Kurulda 46 bin 410 kongre üyesinin oy kullanma hakkı bulunuyor. 30 Mayıs’ta düzenlenen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda yeterli çoğunluk sağlanamadığından seçim ertelenmişti. Bu toplantıda ise çoğunluk aranmayacak.

YORUM YAZ