(ÖZET) KADIKÖY'DE KAZANAN FENERBAHÇE! Fenerbahçe - Bodrum FK maçı sonucu: 2-0

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, sahasında Bodrum FK'yı ağırladı. Kadıköy'de oynanan maçı sarı-lacivertliler Dzeko ve En-Nesyri'nin golleriyle 2-0 kazandı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

3 PUAN FENERBAHÇE'NİN!

Ülker Stadyumu'nda oynanan maçı Fenerbahçe 2-0'lık skorla kazandı. Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren golleri 15'te En-Nesyri ve 55'te Edin Dzeko kaydetti.

Fenerbahçe bu sonucun ardından ligdeki puanını 20 yaptı. Bodrum FK ise 10 puanda kaldı.

SON ANDA AJETI

Fenerbahçe'nin kazandığı köşe vuruşunda Tadic ortasını yaptı. Arka direkte Becao vuruşunu yapmak isterken son anda Ajeti topu kornere çeldi.

4 DEĞİŞİKLİK BİRDEN

Fenerbahçe'de; Oğuz Aydın, Dusan Tadic, Cenk Tosun ve Szymanski oyuna dahil oldu. En-Nesyri, İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek ve Maximin kenara geldi.

Haberin Devamı
DZEKO GOLÜNÜ ATTI

Orta alanda topu alan Amrabat, bekletmeden ceza sahasında yer alan Dzeko'ya pasını verdi. Dzeko şutunu çekti ve Fenerbahçe'yi 2-0 öne geçirdi.

KOSTIC'İN ŞUTU AUTTA

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel sağ kanattan ceza sahasına sert bir top gönderdi. Sol tarafta açılan topa Kostic vurdu fakat meşin yuvarlak kalenin yukarısından auta gitti.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı.

Haberin Devamı
İLK YARI SONA ERDİ

Müsabakanın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

TOP AZ FARKLA DIŞARDA

İrfan Can Kahveci'nin pasıyla Osayi-Samuel kaleciyle karşı karşıya kaldı, sert şutu direk dibinden dışarıya gitti.

İKİ OYUNCU ÇARPIŞTI

Fenerbahçe'de Amrabat savunma arkasına sarkan Osayi-Samuel'e muhteşem bir pas attı. Kaleci Sousa ceza sahası dışına çıkıp bu topu kafa ile uzaklaştırdı. Pozisyondan sonra iki oyuncu çarpışma yaşadı ve yerde kaldı. Oyun bir süre durduktan sonra yeniden başladı.

Haberin Devamı
İSMAİL'İN ŞUTU AUTTA

Saint Maximin sol kanattan çalımlarla ceza sahasına girdi ve boş durumdaki İsmail Yüksek'e pasını aktardı. İsmail Yüksek'in şutunda top farklı şekilde üstten auta gitti.

AMRABAT SARI KART GÖRDÜ

Fenerbahçe'de Sofyan Amrabat, rakibine yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

İRFAN CAN'DAN MUHTEŞEM VOLE

Allan Saint Maximin sol kanatta rakiplerini geçtikten sonra ortasını yaptı. Arka direkteki İrfan Can Kahveci'nin volesinde Diogo Sousa son anda topu çıkardı.

Haberin Devamı
GOL PERDESİ AÇILDI

Sol kanattan İrfan Can ceza sahasına doğru ortasını yaptı, kaleci gelen topu yumrukladı. Top dışarı açıldı ve  gelen topa En-Nesyri kafayı vurdu. Meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Fenerbahçe maçta 1-0 öne geçti.

TOP YAN AĞLARDA

Fenerbahçe'de Kostic'in kaptırdığı top sonrası Seferi sağ kanattan ceza sahasına girdi. Seferi'nin şutunda top az farkla auta gitti.

SAVUNMA KARŞILADI

Fenerbahçe'de Kostic sol kanattan ortasını yaptı, savunmada Cenk kafa ile karşıladı ve topu kornere attı.

Haberin Devamı
MAÇ BAŞLADI

Müsabakada ilk düdük geldi ve maç başladı.

İLK 11'LER BELLİ OLDU

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Kostic, İsmail, Amrabat, İrfan Can, Maximin, En Nesyri, Dzeko

Bodrum FK: Diogo Sousa, Celutska, Ajeti, Ali Aytemur, Cenk, Ahmet, Samet, Musah, Seferi, Dimitrov, Puscas

Fenerbahçe 'Çubuklu' ile sahada olacak
VAR hakemi açıklandı

Fenerbahçe - Bodrum FK maçının VAR hakemi belli oldu. Hakem Mehmet Türkmen'in düdük çalacağı karşılaşmada VAR hakemi olarak ise Direnç Tonusluoğlu görev yapacak.

İlk kez rakip olacaklar

İki takım bu akşam tarihlerinde ilk kez birbirlerine rakip olacaklar. Geçen sezon Trendyol 1. Lig’de play-off yarışını zirvede tamamlayan Bodrum FK, tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele etme hakkı kazanmıştı. Muğla ekibi, geride kalan 9 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgi sonucunda 10 puan topladı.

Taraftar yine akın edecek

Manchester United maçında sergilenen futbol sonrası evlerinin yolunu mutlu bir şekilde tutan ve gelecek karşılaşmalara daha umutlu gözlerle bakan Fenerbahçe taraftarı, Bodrumspor maçında da tribünlere adeta akın edecek. Sarı-Lacivertli taraftarların biletlerin hemen hemen büyük bir bölümünü tükettikleri ve Ülker Stadı’nda 40 binin üzerinde seyircinin olacağı tahmin ediliyor.

Sol bekte tüm gözler Kostic’te

Kanarya’da teknik direktör Jose Mourinho, Bodrum karşısında sol bekte Filip Kostic’i sahaya sürmeyi planlıyor. Jayden Oosterwolde’nin sakatlığında UEFA listesinde isimleri yer almayan Kostic ve Levent Mercan’ı, Avrupa Ligi’nde oynanan son Manchester United maçında oynatamayan Portekizli çalıştırıcı, bu bölgede Mert Müldür’e şans vermişti. Kostic’in bu kez sahada olma ihtimali bir hayli yüksek.

Fenerbahçe'de üç eksik var

Son 3 resmi maçında berabere kalan ve son idmanını yapan Sarı-Lacivertliler’de Bodrum FK karşılaşması öncesinde 2 sakat, 1 de cezalı futbolcu bulunuyor. Samsunspor müsabakasında sakatlanan Jayden Oosterwolde ile Cengiz Ünder, bu akşamki maçta forma giyemeyecekler. Sarı kart cezalısı olan Brezilyalı futbolcu Fred de takımdaki yerini alamayacak. Bu arada Manchester United karşısında sakatlanıp oyundan çıkan Osayi-Samuel’in, ilk 11’deki yerini alması bekleniyor.

Fenerbahçe - Bodrumspor  maçı saat kaçta hangi kanalda?

Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan maçı, Mehmet Türkmen yönetecek. Zorlu mücadele 27 Ekim Pazar günü 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Bu maçın canlı skoru ve tüm detaylar fanatik.com.tr'de olacak...

Süper Lig'de zorlu mücadele!

Jose Mourinho yönetiminde 17 puanla Süper Lig'in 4. sırasında yer alan Fenerbahçe, 10 puanla 12. sırada bulunan Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek. Bu kritik mücadelede iki takım da sahadan galibiyetle ayrılmayı amaçlıyor. 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM YAZ