CANLI | Antalyaspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Derbi maçında Galatasaray'a Kadıköy'de 3-1 kaybeden Fenerbahçe, hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde evinde Belçika ekibi U.S Gilloise'yı 2-1 yenerek moral buldu. Şimdi yeniden lige dönen Jose Mourinho'nun öğrencileri, bu akşam Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında teknik direktör Alex de Souza'nın yönettiği Antalyaspor'a konuk olacak. Peki Antalyaspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maç öncesi tüm gelişmeler, karşılaşmanın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de...

Antalyaspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Antalyaspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Ligde 57. randevu

İki takım bugüne kadar Süper Lig'de 56 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler, 37 kez sahadan galip ayrılırken, kırmızı-beyazlılar ise 8 maçta galibiyet sevinci yaşadı. 11 mücadele de berabere sona erdi. Rekabette Kanarya'nın 102 golüne, Akdeniz ekibi 47 golle yanıt verdi. İki ekip arasında Antalya'da yapılan son karşılaşmayı sarı-lacivertliler 2-0'lık skorla kazandı.

Kostic'ten iyi, Osayi-Samuel'den kötü haber

Fenerbahçe'nin yeni transferi Filip Kostic, Antalyaspor ile oynanacak maçın kamp kadrosunda yer aldı. U.S Gillosie karşılaşmasında sakatlık yaşayan Bright Osayi-Samuel ise mücadelenin kadrosuna alınmadı.

Alex, efsanesi olduğu Fenerbahçe'ye karşı

Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza, efsanesi olduğu Fenerbahçe'ye karşı Akdeniz ekibinin başında oldukça zor bir müsabakaya çıkacak. 8 sezon Fenerbahçe formasını terleten, rekorları alt üst eden ve şampiyonluklar yaşayan Alex de Souza, bu akşam eski takımını yıkmaya çalışacak.

8 PUAN TOPLADI

Antalyaspor’un başındaki Brezilyalı teknik adam, geriden kalan 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Maçı Cerondon Airlines Park’ta izleyecek olan Sarı-Lacivertli taraftarların da büyük sevgi gösterilerinde bulunması beklenen Alex, duygu yoğunluğu yüksek bir 90 dakika yaşayacak.

Haberin Devamı
Muhtemel 11'ler

Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasının muhtemel 11'leri şu şekilde:

Antalyaspor: Piric, Mert Yılmaz, Veysel, Kelven, Güray, Kaluzinski, Erdal Rakip, Townsend, Larsson, Djenepo, Samudio.

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Becao, Çağlar, Oosterwolde, Fred, Amrabat, Tadic, Szymanski, Saint-Maximin, Dzeko.

Fenerbahçe, Antalyaspor'a konuk oluyor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde bu akşam Antalyaspor'a konuk olacak. Corendon Airlines Park'ta oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak. 

Hakem Cihan Aydın'ın yöneteceği maç beIN SPORTS 1 kanalı ve TOD platformundan canlı olarak yayınlanacak.

YORUM YAZ