Kaka'dan Fenerbahçe ve Mourinho açıklaması! 'İnanılmaz...'

Fenerbahçe'nin, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile iki yıllık anlaşma sağlaması, dünyada geniş yankı uyandırdı. Mourinho'nun Real Madrid'den eski öğrencisi olan Brezilyalı efsane futbolcu Kaka da bu gelişmeyi yorumladı. İşte detaylar...

Kaka'dan Fenerbahçe ve Mourinho açıklaması! 'İnanılmaz...'

Trendyol Süper Lig'i Galatasaray'ın ardından 2. sırada bitiren Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi sona erdi. Elini çabuk tutan sarı-lacivertli ekibin mevcut yönetimi, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşmaya vardı. Portekizli çalıştırıcının Fenerbahçe ile anlaşması da futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Haberin Devamı

KAP'A BİLDİRİLDİ

Fenerbahçe, dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourniho ile görüşmelere başlandığını resmen açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, "Teknik direktörlük görevi için Jose Mario Dos Santos Mourinho Felix ile görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Kakadan Fenerbahçe ve Mourinho açıklaması İnanılmaz...

KAKA'DAN FENERBAHÇE VE MOURINHO YORUMU

Real Madrid'de oynarken Jose Mourinho ile birlikte çalışan Brezilyalı efsane oyuncu Kaka, Portekizli teknik adamın Fenerbahçe hamlesini değerlendirdi. Sky Sports'a konuşan efsane eski futbolcu, "Jose Mourinho ile Real Madrid'de üç yıl birlikte çalıştım. İnanılmaz bir teknik direktör, her zaman kazanmak isteyen sert bir antrenör. Ona Fenerbahçe'de iyi şanslar diliyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ