Jose Mourinho'ya Tangocu orta saha! Mario Branco temas kurdu...

Orta saha için birçok yıldızla temas halinde olan Fenerbahçe’de yeni bir isim gündeme geldi. Tangocu yıldıza transfer kancası atan sarı-lacivertli ekip, ilk teması kurduğu öğrenildi.

Jose Mourinho'ya Tangocu orta saha! Mario Branco temas kurdu...

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de orta saha arayışları son hız devam ediyor. Sarı-lacivertli ekip, son olarak Tangocu yıldız futbolcuyu listeye eklediği kaydedildi.

Haberin Devamı
Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına devam etti

JOAO PEDRO’YA VEDA EDİLDİ

Sarı-Lacivertliler’de Jose Mourinho, transferler kadar, kadroda düşünmediği oyuncularla yolların bir an önce ayrılmasını da önemsiyordu. Önceki gün Miguel Crespo’nun sözleşmesi feshedildi, Porekizli oyuncu, Başakşehir’e imza attı. Fenerbahçe’de yaprak dökümü dün de Joao Pedro ile devam etti. 2022-23 sezonunun başında Galatasaray’ın adeta elinden kapılan tecrübeli oyuncunun transferi büyük ses getirmişti.

Ancak Pedro, performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Bonservisine 4.7 milyon Euro öndenen İtalyan futbolcunun sözleşmesi de karşılıklı anlaşmayla fesh edildi. Maaşı 2.5 milyon Euro olan ve 1 yıllık sözleşmesi kalan Pedro’ya ödenecek tazminatla ilgili bilgi paylaşılmadı. Deneyimli oyuncu 28 maçta 5 gol attı, 1 asist yaptı.

Haberin Devamı

GORETZKA'YI İKNA TURU

Bayern Münih, dün Zürih ile tesislerinde hazırlık maçı oynadı. Teknik direktör Kompany, kadroda düşünmediği Leon Goretzka’ya ilk 11’de, 45 dakika şans verdi ancak orta sahada değil, stoper olarak kullandı. Karşılaşma boyunca taraftarların Alman yıldız için tezahüratlarda bulunması dikkat çekti. Bayern’in 4-0 kazandığı maçtan sonra sportif direktör Max Eberl, 29 yaşındaki oyuncuyla ilgili olarak, “Şu anda takımın bir parçası. Asla onunla ilgili kötü bir şey söylemeyiz. Ancak kendisiyle konuştuk ve durumun onun adına çok zor olacağını açıkladık” dedi.

Jose Mourinhoya Tangocu orta saha Mario Branco temas kurdu...

BAŞKA KULÜPLER DE DEVREDE

Öte yandan Fenerbahçe ile birlikte bazı kulüplerin transfere ikna etmek için Leon Goretzka ile temas kurduğu kaydedildi. Ancak Alman futbolcunun henüz kendisiyle ilgilenen takımlara olumlu bir dönüş yapmadığı belirtildi.

SON İDDİA MEDİNA

Orta saha için birçok yıldızla temas halinde olan Fenerbahçe’de, Arjantin’den yeni bir isim gündeme geldi: Cristian Medina... SarıLacivertliler’in, 22 yaşındaki yıldız için Boca Juniors’la görüşmelere başladığı kaydedildi. Sportif direktör Mario Branco’nun aynı zamanda Medina ve menajeriyle de ilk teması kurduğu öğrenildi.

Orta sahanın merkezinde her bölgede görev yapabilen Tangocu için Boca Juniors’ın bonservis beklentisinin 10 milyon Euro olduğu belirtildi. Branco’nun, Medina’yı büyük bir potansiyel olarak gördüğü ve yönetimle yaptığı görüşmede, transferi için tüm imkanların zorlanması gerektiği yönünde görüş bildirdiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Jose Mourinhoya Tangocu orta saha Mario Branco temas kurdu...

KARNESİ

Arjantin’in alt yaş kategorilerinde milli formayı terleten genç oyuncu, bu sezon Boca’da 22 maçta 3 gol, 3 asistlik katkı sağladı. Medina, Olimpiyatlar’da da ülkesini temsil etti, 4 karşılaşmada 1 golün hazırlayıcısı oldu.

YORUM YAZ