Jose Mourinho'nun yeni yıldızı adım adım Fenerbahçe'ye! İşte dev transferin şifreleri...

Yıldız ismi bir an önce takımında görmek isteyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, dün bizzat hem oyuncuyla hem de menajeriyle görüşme gerçekleştirdi. Yıldız isme uzun vadeli bir kontrat önerilirken kulübüyle de yönetim temaslarını yoğunlaştırdı. İşte dev transferdeki son durum...

Jose Mourinho'nun yeni yıldızı adım adım Fenerbahçe'ye! İşte dev transferin şifreleri...

Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki Lille eşleşmesi öncesinde kadrosunu kaliteli bir 6 numarayla güçlendirmek isteyen Fenerbahçe’de gündeme gelen son isim Fiorentina’nın Faslı orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat’tı.

Haberin Devamı

Kulüpler onun için sıraya girdi

Bu ay 28 yaşına basacak olan orta saha oyuncusu geçen sezon 9 milyon Euro karşılığında Old Trafford’da kiralık olarak oynadı, ancak Premier Lig ekibi Manchester United, 25 milyon Euro daha ödeyerek transferi kalıcı hale getirme opsiyonunu kullanmadı. Bunun yerine daha ucuz bir anlaşma yapmayı umuyorlardı, ancak kulüplerin Faslı oyuncuyla sözleşme imzalamak için sıraya girdiği şu günlerde bu pek mümkün görünmüyor.

Jose Mourinhonun yeni yıldızı adım adım Fenerbahçeye İşte dev transferin şifreleri...

Fiorentina’dan ayrılıyor

Sözleşmesi Haziran 2025’e kadar devam ettiği için Fiorentina’nın oyuncuyu satması gerekiyor ve son haftalarda Atletico Madrid, Juventus, Milan ve Napoli’den de ilgi gördü. İlgi düzeyinde kalan bu dev isimlerin arasındaki en ciddi takım ise Mourinho’lu Fenerbahçe... Mourinho ve Fenerbahçe’nin Amrabat’ı Türkiye’ye getirmek için tüm şartları zorladığı ifade ediliyor.

Haberin Devamı

2028’e kadar kontrat sunuldu

Görüşmeler yoğunlaşırken Amrabat’ın da kariyerini Türkiye’de sürdürmeye sıcak baktığı öğrenildi. Fiorentina’dan kısa bir süre içerisinde ayrılmasına kesin gözüyle bakılan deneyimli oyuncu buna rağmen kısa süre içinde Raffaele Palladino yönetiminde sezon öncesi antrenmanlarına dönecek.

Mourinho’nun dün Amrabat’la bizzat görüştüğü bilgisi de İtalyan basının manşetlerindeydi. Fenerbahçe’nin 10 milyon Euro bonservis ödeyerek kadrosuna katmak istediği Amrabat’a da 2028 yılına kadar kontrat önerildi.

Jose Mourinhonun yeni yıldızı adım adım Fenerbahçeye İşte dev transferin şifreleri...

Fenerbahçe avantajlı

Amrabat, bazı Premier Lig kulüpleri tarafından takip ediliyor. Atletico de Madrid’in hedefindeki bir oyuncu ve Milan için bir alternatif olabilir fakat şu anda en güçlü şekilde öne çıkan takım Portekizli teknik direktör Jose Mourinho faktörü nedeniyle Fenerbahçe...

Jose Mourinhonun yeni yıldızı adım adım Fenerbahçeye İşte dev transferin şifreleri...

Mou agresif olmalarını istiyor!

Fenerbahçe, Lugano maçı sonrası bir günlük izin yapmıştı. Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Sarı-Lacivertli futbolcular, 6 Ağustos Salı günü Fransa’da Lille ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçının hazırıklarına dün başladı. Teknik direktör Jose Mourinho’nun oyunculardan sık sık daha agresif olmalarını istediği antrenman oldukça sert geçti. Takım, çalışmalarına bugün yapılacak olan antrenmanla devam edecek.

YORUM YAZ