Jose Mourinho'nun Sebastian Szymanski inadı! Performansına rağmen vazgeçmiyor...

Sebastian Szymanski, geçtiğimiz sezon yeni transfer olduğu Fenerbahçe’ye süper başlangıç yapmış, ilk 13 maçta 7 gol, 4 asistle yıldızlaşmıştı. Polonyalı için skor anlamında bu sene işler iyi gitmiyor...

Jose Mourinho'nun Sebastian Szymanski inadı! Performansına rağmen vazgeçmiyor...

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonun başında Galatasaray’ın da çok istediği Sebastian Szymanski’yi yaklaşık 10 milyon Euro karşılığında Dinamo Moskova’dan kadrosuna katmıştı. Başarılı orta saha oyuncusu, yeni takımına kısa sürede uyum sağladı ve fırtına gibi eserek sezona giriş yaptı.

Haberin Devamı
Erman Özgür'den çok sert Szymanski sözleri: Ne zaman?

Szymanski, geçen sene oynadığı ilk 13 karşılaşma sonunda 7 defa fileleri sarsarken, 4 golün de pasını veren isim olmuştu. Polonyalı futbolcu bu performansıyla hem tribünlerin sevgilisi haline geldi hem de birçok Avrupa ekibinin dikkatini çekti. Ancak sezonun ikinci yarısıyla birlikte performansında düşüş başladı.

MOURİNHO VAZGEÇMİYOR

Szymanski, bu sene de Jose Mourinho’nun vazgeçilmezi konumunda. Dünyaca ünlü teknik adam, öğrencisi için, “2 Szymanski’ye daha sahip olsam onları da 11’de oynatırım” ifadelerini kullanmıştı. Ancak yıldız futbolcu için özellikle skor üretme konusunda işler hiç de istediği gibi gitmiyor. 25 yaşındaki oyuncu bu sezon tek gol sevincini, Lugano ile oynanan ön eleme maçında yaşadı.

Haberin Devamı

Jose Mourinhonun Sebastian Szymanski inadı Performansına rağmen vazgeçmiyor...

Szymanski, 2 de asist yapabildi. Polonyalı oyuncu, özellikle hücumdaki etkisizliği nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline gelse de Mourinho, öğrencisinden hiç vazgeçmedi ve tüm maçlarda 11’de görevlendirdi.

CENK - OĞUZ KAYIPLARDA

Sarı-Lacivertliler bu yaz önemli transferler yaptı. Belki isim olarak değil ama Beşiktaş’tan gelmiş olması nedeniyle Cenk Tosun ve Galatasaray’ın elinden kapılması ve 6 milyon Euro’luk bonservisi nedeniyle Oğuz Aydın, ilgi çeken transferler arasında yer aldı. Ancak iki oyuncu da bir türlü Mourinho’nun gözüne giremedi. Cenk, 5 maçta toplam 58 dakika süre bulabildi, skor katkısı veremedi. Oğuz ise 3 karşılaşmada sadece 22 dakika sahada kaldı.

YORUM YAZ