Jose Mourinho'dan takıma motivasyon mesajı: Başarılarla karşılık vermeliyiz

Fenerbahçe'nin Teknik Direkörü Jose Mourinho, yapılan son antrenmanda takım içi bir konuşma yaptı. Portekizli çalıştırıcı, öğrencilerine moral mesajı verdi.

Jose Mourinho'dan takıma motivasyon mesajı: Başarılarla karşılık vermeliyiz

Lige verilen arada 4 günlük iznin futbolcularının motivasyonunu etkilemesinden çekinen teknik direktör Jose Mourinho, dünkü idmanda bu endişesini öğrencileri ile paylaştı.

Haberin Devamı

OSAYİ-SAMUEL’DEN KÖTÜ HABER

Fenerbahçe’nin Nijeryalı yıldızı Bright Osayi-Samuel, Nijerya Milli Takımı’nın Benin ve Ruanda ile oynayacağı mücadelelerin kadrosuna davet edilmişti. Yıldız oyuncu, 4 Eylül günü sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmış yerine ise Benjamin Tanimu çağırılmıştı. 26 yaşındaki oyuncunun sakatlık durumu ciddi. Genel durumu MR’a girdikten sonra belli olacak. Başarılı oyuncu bu sezon Fenerbahçe formasını 5 kez sırtına geçirirken 1 asistlik skor üretti.

Jose Mourinhodan takıma motivasyon mesajı: Başarılarla karşılık vermeliyiz

LİGE VERİLEN ARA GENÇLERE YARADI

Milli ara geldi, gençler yine çiçek açtı! Teknik direktör Jose Mourinho 2 haftalık arada futbolcularına verdiği 4 günlük izin sonrası milli takımlara giden 12 oyuncusunun yerlerini Fenerbahçe Futbol Akademisi’ndeki gençlerle doldurmuştu. 4 gündür aslarla birlikte Kasımpaşa maçı için Samandıra’da yapılan hazırlıklara katılan gençler mutluluktan uçuyor. Hem Jose Mourinho gibi dünyanın en ünlü teknik adamlarından biri ile çalışmanın keyfini sürüyorlar hem de usta ayaklardan futbolun inceliklerini öğreniyorlar.

Haberin Devamı

'BU BİZE BİR MOTİVASYON KAYBI OLARAK DÖNMEMELİ'

Milli araların takımlar için zor bir sürece dönüştüğüne dikkat çeken Portekizli teknik adam, "Takım olarak bu zorluğu pek çok ekipten fazla yaşayacağız. 13 oyuncumuz bu nedenle aramızda olamayacak. Bu bize bir motivasyon kaybı olarak dönmemeli. Tam aksine, forma şansı bulamayanlar için bir anlamda şansa dönüşmeli" ifadelerini kullandı.

Jose Mourinhodan takıma motivasyon mesajı: Başarılarla karşılık vermeliyiz

‘BAŞARILARLA KARŞILIK VERMELİYİZ’

Jose Mourinho, "Süper Lig maçlarının yanı sıra formatı değişen ve maç sayısı artan Avrupa Ligi’nde de iddia sahibi olduğumuzu göstermeliyiz. Bu dönem zarfında sizlere büyük bir yük binecek. Ancak kalitenizin bu zorluğun altından kalkmanız için yeterli olduğuna inanıyorum. Büyük bir camia ve futbola gönül veren milyonların gözü sezon boyunca üzerimizde olacak. Onların bu fedakârlığına bizler de kazanacağımız başarılarla karşılık vermeliyiz" diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAZ