Jayden Oosterwolde göreve hazır: Stoper, sol bek fark etmez!

Fenerbahçe'nin Hollandalı savunmacısı Jayden Oosterwolde, 2-1 kazandıkları Union Saint-Gilloise maçının ardından konuştu, çok önemli bir galibiyet aldıklarını vurguladı. Stoper ve sol bek pozisyonlarının kendisi için fark etmeyeceğini belirten Oosterwolde, "Benim için hangi pozisyonda oynadığım çok önemli değil. Hocam nerede oynamamı isterse orada oynarım." dedi.

Jayden Oosterwolde göreve hazır: Stoper, sol bek fark etmez!

UEFA Avrupa Ligi ilk haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Union Saint-Gilloise'i 2-1 yendi. Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren goller 26. dakikada Çağlar Söyüncü'den, 82. dakikada ise Christian Burgess'ın kendi kalesine attığı golden geldi. Konuk ekibin tek golünü ise 90+3. dakikada Ross Sykes kaydetti.

Haberin Devamı

Oosterwolde: Galip gelmek çok önemliydi

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Fenerbahçe'nin Hollandalı savunmacısı Jayden Oosterwolde, Avrupa Ligi'ne iyi başlamanın çok önemli olduğunu vurguladı, "Bizler açısından galip gelmek gerçekten çok önemliydi. Bu anlamda Avrupa’ya iyi başlamak önem arz ediyordu. Ligde son oynadığımız maçta almış olduğumuz kötü bir netice vardı. Bugün yeniden öz güven kazanma günüydü, yeniden tekrar taraftara bizlerin burada olduğunu gösterme günüydü. Bunu da aldığımız galibiyetle yaptığımızı düşünüyorum." dedi.

'Hocam neresi derse orada oynarım'

Geçen yıl stoper, bu yıl sol bek oynadığını ve bu durumun kendisi için fark etmeyeceğini belirten 23 yaşındaki oyuncu, "Geçen yıl stoper pozisyonunda oynuyordum, bu yıl sol bek pozisyonunda oynuyorum. Benim için hangi pozisyonda oynadığım çok önemli değil. Hocam nerede oynamamı isterse orada oynarım. Her iki pozisyonda da oynayabiliyorum. Hangi pozisyonda oynadığım konusuyla çok ilgilenmiyorum. Benim için önemli olan oynayabilmek. Dolayısıyla oynuyor olmak, takımıma katkı sağlıyor olmak mutluluk verici." diye konuştu.

YORUM YAZ