İşte Alvaro Morata'nın yeni takımı! Fenerbahçe istiyordu ama...

İspanya Millî Takımı ile EURO 2024'te finale çıkan santrfor Alvaro Morata, transferin gözde isimlerinden biri. İsmi Fenerbahçe ile de anılan yıldız futbolcunun yeni adresini İtalyanlar açıkladı. İşte detaylar...

İşte Alvaro Morata'nın yeni takımı! Fenerbahçe istiyordu ama...

Atletico Madrid ve İspanya A Millî Takımı'nın golcüsü Alvaro Morata, yaz transfer döneminin en popüler golcülerinden. İsmi Fenerbahçe ile de anılan yıldız futbolcu ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. İtalyan basını, 31 yaşındaki futbolcunun yeni adresini duyurdu.

Haberin Devamı

İMZA İHTİMALİ YÜKSEK

La Gazetta Dello Sport'ta yer alan habere göre; Alvaro Morata'nın EURO 2024 sonrasında AC Milan'a transfer olması bekleniyor. Haberde kişisel şartlarda anlaşma sağlanamamasına rağmen transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi. İtalyan devinin, İspanyol golcü için Atletico Madrid'e 13 milyon euro ödemeye hazır olduğu gelen bilgiler arasında.

İşte Alvaro Moratanın yeni takımı Fenerbahçe istiyordu ama...

3 YILLIK SÖZLEŞME

AC Milan'ın İspanyol yıldıza 4 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif ettiği ancak Morata'nın 5 milyon euro'dan 4 yıllık sözleşme talep ettiği yazıldı. Aradaki farkın kısa süre içinde kapanacağı ve transferin gerçekleşeceği ifade edildi. Fenerbahçe ile de anılan yıldız futbolcunun nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

ICARDİ VE BARIŞ ALPER SÖZLERİ

ZLATAN IBHAHİMOVİC DE DEVREDE

Yıldız golcünün transferiyle, AC Milan'a özel danışmanlık yapan Zlatan Ibrahimovic'in yakından ilgilendiği kaydedildi. 31 yaşındaki Morata, Atletico formasıyla 154 maça çıktı. Yıldız futbolcu şu ana kadar 58 gol ve 14 asistlik performans sergiledi. Atletico Madrid ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Morata'nın güncel piyasa değeri ise 16 milyon euro.

YORUM YAZ