İsmail Kartal'a yapılan iki teklifi açıkladı: Hayırlısı olsun

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Sakaryaspor maçının orta hakemi Emre Kargın ve VAR hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'yu eleştirdi. Korkmaz, bir dönem ekibinde yer aldığı İsmail Kartal'ın geleceğiyle ilgili açıklama yaptı.

İsmail Kartal'a yapılan iki teklifi açıkladı: Hayırlısı olsun

Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında deplasmanda Sakaryaspor'a 3-1'lik skorla mağlup olan İstanbulspor'da teknik direktör Osman Zeki Korkmaz, karşılaşmanın hakemi Emre Kargın ve VAR hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'yu eleştirdi.

Haberin Devamı

Korkmaz, son olarak Fenerbahçe'yi çalıştıran ve uzun yıllar ekibinde yer aldığı İsmail Kartal'ın geleceğiyle ilgili konuştu.

İsmail Kartal: Bu ülkenin en iyi futbol oynayan takımı kim, herkese gösterdik

"Maçtan sonra hakemle ilgili açıklama yapmalarını beklerdim"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Osman Zeki Korkmaz, "Sakaryaspor'u öncelikle galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Sakaryaspor çok büyük bir camia; maçtan sonra hakemle ilgili açıklama yapmalarını beklerdim. Hatırlarsanız; İstanbulspor'un lehine verilen haksız kararlarda bunu dile getirdim. Önemli olan hataların en asgari düzeye indirilmesi ve haksızlık olmaması.

İsmail Kartala yapılan iki teklifi açıkladı: Hayırlısı olsun

"Ceza alacağımı düşünmüyorum, genelleme yaptım"

Sakaryaspor maçında VAR incelemesi 7 dakika sürdü, rakip oyuncu arkadaşlar incelemenin sebebini bizlere sordu. Hakemle ilgili maçtan sonra yaptığım açıklamalardan dolayı herhangi bir ceza alacağımı düşünmüyorum. Yorumlarımda dikkat ederseniz; genelleme yaptım. Sakaryaspor - İstanbulspor maçında da hakem yönetimini beğenmedim. Bu da benim kişisel görüşüm" dedi.

Haberin Devamı

İsmail Kartala yapılan iki teklifi açıkladı: Hayırlısı olsun

Hedef Süper Lig

1. Lig'deki zorluk seviyesinden bahseden Korkmaz, "İstanbulspor olarak sezona çok iyi bir başlangıç yaptık. Fakat sonrasında puan kayıpları oldu. Şu anda ikinci sıradaki Erzurumspor'la aramızda 3, lider Kocaelispor'la da aramızda 6 puanlık bir fark var. Bu sezon ligi domine edecek takımın olduğunu düşünmüyorum. Ligin sonuna kadar bu heyecan devam edecektir. Hedefimiz daha önce de belirttiğim gibi İstanbulspor'u tekrardan Süper Lig'e çıkarmak" diye konuştu.

İsmail Kartal'a 2 farklı ülkeden teklif

Osman Zeki Korkmaz, daha önce ekibinde yer aldığı İsmail Kartal'a ayrı bir parantez açtı. Kartal'la ilgili olarak ise 42 yaşındaki teknik adam, "İsmail Hoca (Kartal) ile devamlı görüşüyorum. İsmail Hoca, dinleniyor ve ligleri takip ediyor.

 

İsmail Kartala yapılan iki teklifi açıkladı: Hayırlısı olsun

"İsmail Hoca hakkında her şeyin hayırlısı olsun"

İsmail Hoca'ya Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan ve Azerbaycan'dan gelen teklifler oldu. İsmail Hoca doğru bir projeyi bekliyor. İsmail Hoca hakkında her şeyin hayırlısı olsun" şeklinde konuştu.

İsmail Kartala yapılan iki teklifi açıkladı: Hayırlısı olsun

YORUM YAZ