İrfan Can Kahveci: O çalımı Hurşut Meriç'ten öğrendim

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor'u 4-1'lik skorla mağlup etti. Müsabakada yıldızlaşan İrfan Can Kahveci, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İrfan Can Kahveci: O çalımı Hurşut Meriç'ten öğrendim

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Sivasspor'u konuk etti. Sarı-lacivertlileri maçtan 4-1'lik skorla galip ayrıldı. Maçın ardından İrfan Can Kahveci açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Maçı değerlendiren İrfan Can Kahveci, "Hafta içi kötü bir sonuç aldık. Bundan hemen kurtulmak istiyorduk. Taraftarımıza, galibiyeti ne kadar istediğimizi göstermek istedik. Goller bulduk. Ben de güzel bir gol attığım için mutluyum. Gençlerbirliği'nde altyapıdan çıktığımda Hurşut Meriç vardı, o çalımı ondan gördüm ve yapmaya başladım. Yapınca da hoşuma gitti. Devam ettiriyorum. Rakipler bazen yiyorlar, bazen yemiyorlar. Tam noktasında yaptığında daha etkili oluyor bugünkü gibi. Güzel oldu gol. 2-3 haftadır bekliyordum gol atmak için. Çok sevdiğim, yakın bir ağabeyimin babası vefat etmişti. Mekanı cennet olsun. Onun için gol atmayı bekliyordum, ona armağan ediyorum" dedi.

Oynanacak Beşiktaş maçı hakkında konuşan Kahveci, "Beşiktaş maçında, ilk derbi galibiyetimizi almak istiyoruz. Bugünden başlayarak galibiyet serisi yakalamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
Fenerbahçe farklı kazandı! İşte Sivasspor maçından kareler...

İrfan Can Kahveci: O çalımı Hurşut Meriçten öğrendim

YORUM YAZ