MENÜ

Şanlıurfa'dan gelen Sami Yusuf, Kadıköy'de maç izledi

Şanlıurfa'da oynanan Turkcell Süper Kupa maçında sahada U-19 takımı ile yer alan Fenerbahçe'nin A takımının şehre gelmeyeceğini öğrendikten sonra üzülen minik taraftar Sami Yusuf, sarı-lacivertlilerin Olympiakos ile karşılaştığı müsabakayı tribünden izledi.

Şanlıurfa'dan gelen Sami Yusuf, Kadıköy'de maç izledi

7 Nisan Pazar günü Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşılaşacağı Turkcell Süper Kupa maçında, sarı-lacivertliler U-19 takımı ile sahaya çıkmış, A takımı ise Şanlıurfa'ya gitmemişti.

Haberin Devamı

Müsabaka öncesi Fenerbahçe takımının Şanlıurfa'ya gelmeyeceğini öğrendikten sonra duyduğu üzüntü ile sosyal medyada gündem olan minik taraftar Sami Yusuf için Fenerbahçeli yöneticiler devreye girdi. Sami özel olarak İstanbul'a getirtilirken, ilk olarak Fenerium mağazasında yeni sezon forması hediye edildi. Minik taraftar daha sonra Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile kulüp binasında bir araya geldi. Sami Yusuf daha sonra Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde futbolcularla tanışma imkanı buldu.

Yunan temsilcisi Olympiakos ile oynanan maç için stadyuma gelen Sami Yusuf, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile birlikte karşılaşmayı tribünden izledi.

İSMAİL KARTAL'A TEPKİ!

Şanlıurfadan gelen Sami Yusuf, Kadıköyde maç izledi

YORUM YAZ