Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne vedası sonrası Fenerbahçeli futbolculardan art arda paylaşımlar...

Fenerbahçeli futbolcular Mert Hakan Yandaş, Jayden Oosterwolde ve Bright Osayi-Samuel, Galatasaray'ın Young Boys'a elenip Şampiyonlar Ligi defterinin kapatmasının ardından kişisel sosyal medya hesaplarından Sarı Kırmızılı ekip taraftarlarını kızdıracak paylaşımlarda bulundular.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçında konuk ettiği İsviçre ekibi Young Boys'a 1-0 mağlup oldu. Deplasmandaki ilk maçta da rakibine 3-2 yenilen Sarı-Kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi'nden elendi. Yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Galatasaray camiasında moraller altüst olurken Fenerbahçeli futbolculardan flaş paylaşımlar geldi. Mert Hakan Yandaş, Jayden Oosterwolde ve Bright Osayi-Samuel, kişisel sosyal medya hesaplarından Sarı Kırmızılı ekip taraftarlarını kızdıracak paylaşımlarda bulundular.

Haberin Devamı

Galatasarayın Şampiyonlar Ligine vedası sonrası Fenerbahçeli futbolculardan art arda paylaşımlar...

Mert Hakan: Herkes karakterine yakışanı yapar

Fenerbahçe'nin takım kaptanlarından olan Mert Hakan, karşılaşmanın son düdüğünün çalmasının ardından, "Herkes karakterine yakışanı yapar, söz konusu Türk Bayrağı ise bizde kansızlık olmaz… İyi geceler Büyük Fenerbahçe Taraftarı." tweetini attı.

Icardi'ye gönderme

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin Lille'e kaybedip Şampiyonlar Ligi'ne veda ettiği maçın ardından ezeli rakibine gönderme yapmıştı. Mert Hakan'ın bu paylaşımı Icardi'ye gönderme olarak yorumlandı.

Jayden Oosterwolde'den 'İyi geceler' mesajı

Jayden Oosterwolde ise Fenerbahçe'nin Galatasaray'a attığı golün ardından Galatasaraylı taraftarlar karşısında yaptığı sevinci paylaşarak "İyi geceler" notunu düştü.

Haberin Devamı

 

Galatasarayın Şampiyonlar Ligine vedası sonrası Fenerbahçeli futbolculardan art arda paylaşımlar...

DEVLER LİGİ'NE BURUK VEDA!

Osayi-Samuel'den dikkat çeken fotoğraf tercihi

Fenerbahçe'nin Nijeryalı sağ beki Bright Osayi-Samuel ise gülümsediği bir fotoğrafı takipçilerine paylaştı. Bu paylaşımlar Fenerbahçeli taraftarlar tarafından beğeniyle karşılanırken Galatasaraylı futbolseverlerin tepkisini çekti.

Galatasarayın Şampiyonlar Ligine vedası sonrası Fenerbahçeli futbolculardan art arda paylaşımlar...

YORUM YAZ