Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a gözdağı! 'Yüreğin yetiyorsa gel'

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ı Çağlar Söyüncü'nün golüyle 1-0 mağlup etti. Sarı-Lacivertli ekip, bu galibiyetin ardından Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı son haftaya kaldı. Maçın ardından soyunma odasına inen Dursun Özbek, derbinin ardından futbolcularıyla buluştu ardından basın mensuplarına da maç hakkında konuştu. Dursun Özbek, Ali Koç'a yönelik 'Yüreğin yetiyorsa gel, ben buradayım' diyerek gözdağı verdi. İşte detaylar...

Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye 1-0 yenilmesinin ardından başkan Dursun Özbek, soyunma odasına indi ve futbolcularıyla özel bir konuşma yaptı. Ardından Dursun Özbek, basın mensuplarına da açıklamalarda bulundu. Ali Koç'a gözdağı verdi. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılı ekip, Fenerbahçe maçı öncesinde şampiyonluk için oldukça avantajlı bir konumda olduklarından dolayı maç sonu kutlamalarını bile hazırlamıştı. Ancak, Fenerbahçe'nin galibiyeti sonrasında büyük bir hayal kırıklığı yaşandı. 

ÖZBEK'TEN TAKIMINA DESTEK!

Yaşanan bu olayların ardından Dursun Özbek, futbolcularına moral vermek için soyunma odasına indi ve futbolcularına destek verdi. Özbek, oyuncularına güvendiklerini ve şampiyon olacaklarının altını çizdi. 

Dursun Özbek'in maç sonu futbolcularıyla yaptığı konuşma şu şekilde: 

"Sadece bir maç kaybettik, şampiyonluğu kaybetmedik. Gelecek hafta Konyaspor'u yeneceksiniz ve o kupayı bu camiaya getireceksiniz. Üzülecek bir şey yok, Galatasaray olarak 24. şampiyonluğu kutlayacağız. Sizlere sonuna kadar güveniyoruz, inanıyoruz."

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bu konuşmasının ardından soyunma odasına "Şampiyon Galatasaray" tezahüratları yapıldı. Teknik direktör Okan Buruk, yaşanan bu anların ardından Dursun Özbek'e teşekkürlerini iletti.

Derbi sonrası Ali Koç'a gözdağı verdi: 

"Ali Koç'un yaptıkları, 40-50 kişiyle buraya gelip burada çalışanları darp etmesi, ağza alınmayacak galiz küfürler söylemesi kabul edilecek şeyler değil. Sözde polis koruması altındayız."

Dursun Özbek'ten Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a: Eğer yüreğin yetiyorsa...

Devlete sesleniyorum, İçişleri Bakanı'na, Emniyet Müdürü'ne sesleniyorum. Polisler nerede? Bizim adamları tutmak suretiyle Ali Bey'in sahaya çıkmasındaki maksat ne. Bu provokasyon niye! Neticede bir maç oynadık. Ne şampiyonluk maçı? Bizim için şampiyon maçı! Ali Bey bak, haber aldım geldim. Bu vandalizmin Türk futbolu açısından kabul edilebilir tarafı yok.

"Ali Koç bu cesareti nereden alıyor? Yok hakemleri tartaklayın, peşine düşün diyen bu zat maç bittikten sonra belli bir güruhla buraya geliyor. Maçta yok. Buraya gelip insanları tartaklama haddini nereden buluyorsun? Yüreğin yetiyorsa gel ben buradayım. Bekliyorum seni. Şu kadar delikanlılığın varsa gel, ben buradayım."

YORUM YAZ