Galatasaray Başkanı Dursun Özbek konuştuğu sırada Fenerbahçe'den olay paylaşım

Süper Lig'in 37. hafatasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından çıkan olayların yankısı sürüyor. Sarı Kırmızılılar'ın Başkanı Dursun Özbek bugün bir basın toplantısı düzenledi. Olaylara ilişkin Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında sert açıklamalarda bulunan Dursun Özbek'in basın toplantısı sırasında Sarı Lacivertliler'İn paylaşımı gündem oldu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek konuştuğu sırada Fenerbahçe'den olay paylaşım

Dün akşam oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin ardından büyük olaylar çıkmıştı. Sarı-lacivertlilerin 1-0 kazandığı derbi sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, RAMS Park'a gelerek sahaya çıkmış ve burada Galatasaraylı yetkililerle arbede yaşanmıştı.

Haberin Devamı

DURSUN ÖZBEK'TEN BASIN TOPLANTISI

Bu olaylara dün gece tepki gösteren Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, bugün yine derbide yaşananlarla alakalı bir basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek konuştuğu sırada Fenerbahçeden olay paylaşım

FENERBAHÇE'DEN OLAY PAYLAŞIM

Bu sırada Fenerbahçe sosyal medya hesabından flaş bir açıklama geldi. Sarı Lacivertli kulübün olay paylaşımı kısa sürede büyük yankı uyandırdı. Yapılan paylaşımda, "🎙️ Ağlamak güzeldir diyor bak Sezen, Şimdi ağlamak, geldiyse içinden, Ne fark eder, ne fark eder 🎶" ifadelerine yer verildi. Paylaşımda ayrıca dün oynana maçın ardından Fenerbahçeli futbolcular, teknik heyet ve yöneticilerin toplu fotoğrafı yer aldı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek konuştuğu sırada Fenerbahçeden olay paylaşım

YORUM YAZ