Fred: Kora kor ikili mücadeleler gerçekleştirdik

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Fred, 2-1 kazandıkları 2-1 kazandıkları Union Saint-Gilloise maçının ardından konuştu, "Kora kor ikili mücadeleler gerçekleştirdik ve bu ikili mücadeleleri kazanmak bizler açısından önemliydi." dedi.

Fred: Kora kor ikili mücadeleler gerçekleştirdik

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi ilk haftasında Union Saint-Gilloise'yı 2-1 mağlup ederek başlangıcı 3 puanla yaptı. Sarı Lacivertli ekibin Brezilyalı yıldızı Fred, karşılaşmanın ardından açıklamalarda buldu.

Haberin Devamı

Avrupa Ligi’ne zaferle başlamanın önemine değinen Fred, “Çok önemli bir galibiyet elde ettiğimizi düşünüyorum. Avrupa Ligi’ne iyi başlamak bizler açısından güzel. Dolayısıyla takım arkadaşlarımı bu anlamda tebrik etmek istiyorum. Sonuna kadar savaştık, sonuna kadar mücadele ettik. Orta sahada adam adama 3-4 oyuncuyla markaj uygulayan bir rakip vardı. Kora kor ikili mücadeleler gerçekleştirdik ve bu ikili mücadeleleri kazanmak bizler açısından önemliydi. Özellikle ilk ve ikinci topları kazanabilmek önemliydi. Aslında başlarda bu birinci ve ikinci topları kaybettiğimiz dönemler oldu ama bu avantajı elde ettikten sonra daha ayağa oynamayı bildik. Sonrasında da oyunu kontrol ettik ve goller geldi. Sonuç olarak galibiyet önemli. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Şimdi dinleneceğiz çünkü Pazar günü oynayacağımız bir maç daha var.” şeklinde bir açıklama yaptı.

YORUM YAZ